Civic Type R

Suorituskyky parhaimmillaan

Suunniteltu kilpailuun

Hiottu järisyttävää ajoa varten.

Civic Type R tarjoaa aina parasta, kilparadoilla viimeisteltyä suoristuskykyä.

Scroll

Luotu kisaamaan

Civic Type R on markkinoiden kuumin hatchback. Pysyykö pääsi kylmänä?

Ärjyvää voimaa

Civic Type R 2015 on kaikkien aikojen nopein etuvetoinen sarjatuotantoauto Nürburgringin radalla.

Ennätyskierrosajan 7.50.63 teki mahdolliseksi Type R:n täysin uusi 2,0-litrainen, suoraruiskutuksella varustettu turboahdettu i-VTEC-bensiinimoottori. Sen teho, vääntö ja suorituskyky takaavat unohtumattoman ajokokemuksen. Type R kiihtyy nollasta sataan 5,7 sekunnissa ja sen huippunopeus on 269 km/h.

Liimautuu rataan

Civic Type R:n huipputehot ovat 310 hv / 7 000 r/min. Sen huippuvääntö 400 Nm tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin yksikään aiempi Civic Type R.

Honda-turbomoottori

Nopeus näkyy

Civic Type R:n urheilullisen, punahehkuisen mittariston avulla näet kierrosluvun ja nopeuden helposti.

Kilpa-ajo alkaa +R-painik -keesta

Civic Type R on markkinoiden kuumin hatchback. Lisää suorituskykyä nappia painamalla.

Uusin Civic Type R on ensimmäinen malli, jossa on +R-painike. Paina +R-painiketta, kun olet valmis kilpailemaan. Moottorin vääntöaluekartta, ohjaus sekä jousituksen vaimennus säädetään kilpailutilanteelle parasta mahdollista suorituskykyä ja ajokokemusta varten - minkä todellakin tunnet.

Type R -kisapainike

Turvalli -suus ensin

Hondan uusimmat varusteet lisäävät ajoturvallisuutta.

Valkoinen Civic Type R ovi auki

Liikennemerkin tunnistus

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä (TSR) tunnistaa automaattisesti ohittamasi liikennemerkit ja näyttää ne i-MID-monitoiminäytössä.

Turvatyynyt

Civic Type R -mallissa on useita turvatyynyjä – myös sivuturvaverhot. Turvatyynyjärjestelmän (SRS) turvatyynyt parantavat ajoturvallisuuttasi merkittävästi.

Kaistavaroitin

Kaistavaroitin tunnistaa tiemerkinnät. Mikäli auto ajautuu kaistaviivojen ulkopuolelle ilman, että suuntavilkku on kytkettynä, järjestelmä varoittaa kuljettajaa antamalla äänihälytyksen ja visuaalisia varoituksia.

Kuolleen kulman avustin

Kehitimme tutkateknologiaa hyödyntävän kuolleen kulman avustimen, joka havaitsee automaattisesti kuljettajan näköpiirin ulkopuolella olevat ajoneuvot ja varoittaa niistä.

Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustus

Pysäköintialueilla ja jopa kotipihassa voi sattua kaikenlaisia törmäyksiä ja kolhuja. Kaupunkiliikenteen hätäjarruavustus on laserteknologiaa hyödyntävä tutkajärjestelmä. Se tarkkailee edessä olevaa tietä ja jarruttaa automaattisesti törmäysriskin havaittuaan.