HR-V:n muotoilu

Sulavalinjainen, virtaviivainen

HR-V on suurten unelmiemme tulos. Se on täynnä nerokkaasti muotoiltua tilaa – linjakkaaseen ja tyylikkääseen koriin pakattuna.

Yllättävän tilava

Selaa

HR-V-logo

Ei silmänkääntötemppuja vaan älykkäitä ratkaisuja

HR-V:n tyylikäs ja kompakti muotoilu takaa tilan riittävyyden.

Silmiä hivelevä tyyli

HR-V vetää katseet puoleensa kaikkialla.

HR-V on coupé-tyylinen katumaasturi, joka on yhtä tyylikäs kuin isoveljensä. Jykevä ulkonäkö, omaleimaiset puskurit ja näyttävä etusäleikkö eivät peitä auton urheilullista yleisolemusta. Linjakas muotoilu ja upotetut takaovien kahvat korostavat coupé-tyyliä.

Käytännöllinen muotoilu

HR-V ei vain näytä hyvältä. Kaikilla sen parannuksilla on myös merkitys. Jopa sen kulmikkaat linjat on suunniteltu parantamaan auton aerodynaamisuutta, mikä tekee autosta sekä helposti hallittavan että polttoainetehokkaan.

Close up of Honda logo on bonnet
bird's eye view of white HR-V
open door white HRV on a black background with people facing it either side in a line
close up of wing mirror and headlight

Kaikki hallinnassasi

Ohjaamo, joka on suunniteltu tarpeittesi mukaiseksi.

Kun katse on pidettävä tiessä, kaikki tarpeellinen on hyvä olla käden ulottuvilla. Olemme suunnitelleet HR-V:n ohjaamon niin, että kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät helposti tyylikkään kojelaudan Honda CONNECT -kosketusnäytöstä ja monitoimisesta ohjauspyörästä.

Ripaus ylellisyyttä

Sisätiloissa on laadukkaita yksityiskohtia, kuten kromatut oven kahvat, ja varustetason mukaan esimerkiksi nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin Valitse kankaalla tai puoliksi nahkalla verhoillut istuimet.