NSX 2017

UUSI SUKUPOLVI

NSX pitää sinut tiellä ennennäkemättömällä tavalla. Se on urheiluauto, joka on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Autossa yhdistyvät tavalliset henkilöauton ominaisuudet ja sykähdyttävä kilpa-auton suorituskyky.

Autossa on turboahdettu 3,5-litrainen V6-moottori. Sen on rakentanut yksi kuudesta mestarivalmistajasta vaihe vaiheelta viidessä päivässä. Ihmisen kädenjälki viimeistelee NSX:n.

Selaa

NSX-logo

NSX-sukupolvi

Hybridin urheiluauton suorituskykyä vertaansa vailla – voima ja käsiteltävyys ovat täydellisessä tasapainossa.

Alumiininen mestariteos

NSX:ssä muoto ja toiminnallisuus tukevat toisiaan.

NSX-runko

Alumiinirunko, hiilikuituiset lattiapaneelit ja erittäin kestävä teräsrakenne muodostavat kevyen mutta tiukan kokonaisuuden.

Runkoa on vahvistettu juuri niistä kohdista, joissa vaaditaan kestävyyttä. Toisaalta vähäisemmän rasituksen kohdat on jätetty kevyemmiksi. Tämä on aivan uusi tuotantoprosessi koko autoteollisuuden alalla. Sille NSX perustuu.

Elävä ja hengittävä auto

NSX ottaa ulkoilmaa Total Airflow -järjestelmän avulla. Se takaa erinomaisen suorituskyvyn ja jäähdyttää voimansiirron osia, jarruja ja lämpöyksiköitä. Ilma puhalletaan ulos strategisesti sijoitetuista tuuletussuuttimista, jotta ilmanvastus saataisiin vähäiseksi.

valkea NSX takapuolelta

Täydellinen muotoilu. NSX:n aerodynaamiset linjat saavat sen erottumaan liikenteessä ja takaavat parhaan mahdollisen pidon myös suurilla ajonopeuksilla.

SÄVÄHDYT- TÄVÄÄ SUORITUS- KYKYÄ

Tunne olevasi yhtä auton kanssa.

NSX on erittäin nopea käsitellä – se kääntyy melkein pelkästä ajatuksesta. Auto, joka on kuin oma tahtosi.

Rungon jäykkyys, viritetty jousitus ja tarkka painon jakautuminen yhdistettynä Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive -järjestelmään saa sykkeen nousemaan jo ensimmäisellä ratakierroksella.

Punainen NSX tiellä ylhäältä kuvattuna

ERILAISET AJOTILAT

Voit virittää NSX:n omaan mielentilaan sopivaksi neljän eri ajotilan ansiosta.

KAUNISTA SUORITUS- KYKYÄ

Urheilullisuuden ja ylellisyyden harmoniaa.

NSX sykähdyttää muullakin kuin suorituskyvyllään. Myös sen upean urheilulliset sisätilat pitävät sinut tiiviisti NSX:n ytimessä ja lisäävät ajotunnelmaa.

punaiset NSX:n sisätilat