Tuotteiden takaisinkutsut ja päivitykset

Pidämme huolta siitä, että kuulet kaikki Hondaasi koskevat uutiset.

Turvallisuusseikkojen lisäksi takaisinkutsut ja tuotteiden päivitykset parantavat tuotteiden kokonaislaatua ja Hondan omistajien käyttökokemusta. Tämän vuoksi suosittelemme, että nämä työt tehdään. Voit aina tarkistaa Honda-jälleenmyyjältä, onko autoasi koskevia takaisinkutsukorjauksia tekemättä. Sinun kannattaa myös seurata tätä sivua, jota päivitetään säännöllisesti.

Mitä takaisinkutsu tarkoittaa?

Takaisinkutsu julkaistaan, koska valmistaja on havainnut tuotteen turvallisuuteen mahdollisesti vaikuttavan vian. Vika voi johtua ominaisuudesta tai auton muotoilusta tai rakenteesta, ja se aiheuttaa merkittävän henkilövahingon vaaran kuljettajalle, matkustajille tai muille tienkäyttäjille.

Mitä tuotteen päivitys tarkoittaa?

Tuotteen päivitykset eivät liity turvallisuuteen. Tekniikan kehittyessä valmistaja saattaa kehittää uusia komponentteja tai prosesseja, jotka parantavat ajoneuvosi laatua.

Tarkistus verkossa

Täyttämällä seuraava lomakkeen voit tarkistaa, onko ajoneuvoosi saatavilla takaisinkutsuja koskevia korjauksia tai tuotteen päivityksiä. Lisätietoja meidän Privacy Policy, klikkaa linkkiä sivun alatunniste alla.

Kirjoita valmistenumero

Tietoja ei voida hakea.

Ajoneuvon valmistenumero

Ajoneuvon tunnisteena toimiva valmistenumero. Voit tarkistaa numeron rekisteriotteesta, tuulilasin vasemmasta alanurkasta tai moottoritilassa olevasta metallilevystä.

Tarkistus verkossa – autoasi koskeva yhteenveto

Valmistenumero:

Ajoneuvoosi on saatavilla päivitys tai takaisinkutsua koskeva korjaus:

    Tulosta tämä sivua, ota yhteyttä valtuutettuun Honda-jälleenmyyjään ja varaa aika auton maksuttomaan korjaukseen.

    Etsi lähin Honda-jälleenmyyjä

    Tähän ajoneuvoon ei tällä hetkellä ole päivityksiä tai takaisinkutsua koskevia korjauksia. Maahantuotuja ajoneuvoja koskevat alla esitetyt tiedot.

    Tarkista toinen ajoneuvo

    Huomautus: Tässä näkyvät tulokset perustuvat huoltoverkostomme toimittamiin tietoihin. Ilmoitamme aina kirjeitse, jos ajoneuvoosi on saatavilla tulevia päivityksiä ja/tai takaisinkutsua koskevia korjauksia. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoneuvoasi koskevat tiedot tältä sivulta säännöllisesti. Euroopan markkina-alueen ulkopuolella ensirekisteröidyt autot eivät tiedoissamme välttämättä näy, eikä myöskään sitä, että siihen olisi saatavilla päivitys tai takaisinkutsua koskeva korjaus. Pyydä lisätietoja paikalliselta Honda-jälleenmyyjältä.