Tietosuojakäytäntö

Honda Motor Europe - Suomen sivuliike on sitoutunut suojaamaan kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Näissä tietosuojakäytännöissä kerrotaan, miten käsittelemme keräämiämme tai käyttäjien ilmoittamia henkilötietoja. Lue seuraava teksti huolellisesti, jotta ymmärrät, kuinka suhtaudumme henkilötietoihin ja kuinka käsittelemme niitä. 

Vuonna 1999 voimaan tulleen henkilötietolain mukainen rekisterinpitäjä on Honda Finland, joka on Honda Motor Europe Limitedin sivuliike. Sen osoite on Vanha Nurmijärventie 62, 01670 Vantaa. 

Tietojen kerääminen

Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

1. Yhteystiedot, jotka ilmoitat, kun käyt sivustollamme www.honda.fi, mukaan lukien tiedot, jotka ilmoitat, kun

• tilaat sähköisen uutiskirjeemme tms.

• tilaat esitteen

• varaa koeajon

• rekisteröit tuotteen tai vaihdat ajoneuvosi omistajuustietoja

• kysyt tietystä tuotteesta

• pyydät yhteydenottoa

• reagoit kampanjaan

• osallistut kilpailuun tai mainoskampanjaan

• lähetät meille kysymyksen tai palautetta.

2. Sivustolla vierailuasi koskevat tiedot, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta tietoliikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot ja resurssit, joita käytät. 

Kun lähetät tietosi, sinulla on mahdollisuus ilmoittaa, ettet halua meidän olevan sinuun yhteydessä. Tämän jälkeen sinulla on sama mahdollisuus joka kerta, kun otamme sinuun yhteyttä.

IP-osoitteet

Saatamme kerätä tietokoneeseesi liittyviä tietoja, kuten IP-osoitteesi (jos saatavilla), käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppisi. Näitä tietoja käytetään järjestelmänhallintaan sekä koottujen tietojen lähettämiseen mainostajillemme. Kyseessä ovat käyttäjien toimintaa ja toimintamalleja koskevat tilastolliset tiedot, joista ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla erotamme sinut sivuston muista käyttäjistä. Näin pystymme tarjoamaan mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen, kun vierailet sivustolla. Lisäksi evästeet auttavat meitä parantamaan sivustoa. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä niiden käyttötarkoituksesta on evästekäytännöissämme, joihin pääset napsauttamalla tästä. Jos haluat estää evästeiden käytön, voit tehdä niin selaimesi asetuksista.

Henkilötietojen tallennuspaikka

Keräämämme sinua koskevat tiedot saatetaan siirtää säilytettäviksi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Niitä saattavat myös käsitellä työntekijät, jotka työskentelevät meidän tai toimittajiemme palveluksessa Euroopan talousalueen ulkopuolella. Ilmoittamalla henkilötietosi annat suostumuksesi henkilötietojesi luovutukseen, siirtoon, käsittelyyn ja säilyttämiseen edellä kuvatulla tavalla siihen saakka, kun Honda pitää tätä tarpeellisena. Annat suostumuksesi siihen, että (i) Honda voi siirtää tai luovuttaa henkilötietojasi Euroopan Unionissa ja sen ulkopuolelle; että (ii) [Honda Motor Co Ltd] ja sen tytäryhtiöt ja osakkuusyhtiöt Euroopan Unionissa ja sen ulkopuolella voivat käsitellä ja säilyttää henkilötietojasi asiakashallintaa ja markkinointia varten; ja että (iii) kolmas osapuoli voi käsitellä henkilötietojasi Hondan puolesta. Pyrimme kaikin mahdollisin tavoin varmistamaan, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja näiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. 

Valitettavasti tietojen siirtäminen internetissä ei koskaan ole täysin turvallista. Vaikka suojaamme henkilötietosi parhaamme mukaan, emme voi taata sivustolle siirrettyjen tietojesi tietoturvaa. Siirto tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, pyrimme tiukkojen käytäntöjen ja turvatoimien avulla estämään valtuuttamattoman käytön. 

Tietojen käyttö

Säilyttämiemme henkilötietojen avulla

• varmistamme, että sivustomme näkyy sinun ja tietokoneesi kannalta parhaalla tavalla

• esitämme sinulle pyytämiäsi ja muita sinua mahdollisesti kiinnostavia tietoja tuotteista, palveluista, tarjouksista ja teknisistä edistysaskelista, jos olet antanut luvan käyttää tietoja tähän tarkoitukseen

• tiedustelemme mielipiteitäsi tuotteistamme ja palveluistamme, jos olet antanut luvan käyttää tietoja tähän tarkoitukseen – näitä tietoja voidaan käyttää markkinointi-, tutkimus- ja analyysitarkoituksiin.

Saatamme käyttää tietojasi tai antaa kolmansille osapuolille luvan käyttää niitä myös sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista tiedottamiseen postitse tai puhelimitse. 

Jos olet sallinut vain sähköiset yhteydenotot, sinuun otetaan yhteyttä vain sähköisesti.

Tietojen käytön salliminen

Voit sallia tai kieltää tietojesi käytön edellä mainittuihin tarkoituksiin silloin, kun ilmoitat tietosi. 

Esimerkiksi kun tilaat esitteen, voit tietojesi ilmoittamisen yhteydessä ilmoittaa, että et halua vastaanottaa muita tietoja Hondalta tai sen kumppaneilta. Voit myös ilmoittaa, mikä on paras tapa lähettää sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavia tietoja.

Jos et halua meidän käyttävän tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin tai antavan niitä kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, rastita tietojenkeruulomakkeen asianmukaiset ruudut. 

Jos et enää halua meiltä sähköpostia tai muuta mainosmateriaalia, voit kieltää niiden lähettämisen millä tahansa seuraavista tavoista:

• vastaamalla sähköpostiin viestillä, jonka aiheena on ”unsubscribe”

• rastittamalla asianmukaiset ruudut lomakkeella ja lähettämällä sen

• lähettämällä kiellon postitse osoitteeseen the Manager, Honda, Vanha Nurmijärventie 62, 01670 Vantaa

Tietojen luovuttaminen

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa konsernin jäsenelle, valtuutetuille korjaamoille sekä Hondan nimissä toimiville kolmansille osapuolille. 

Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos laki velvoittaa meidät luovuttamaan tai jakamaan ne, jos käyttöehtomme edellyttävät sitä tai jos luovuttamisen tarkoitus on suojella Hondan, sen asiakkaiden tai muiden osapuolten oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. 

Hondan nimellä lähetetyt väärennetyt sähköpostiviestit

Honda on tietoinen väärennetyistä tietojenkalastelusähköposteista, jotka saattavat sisältää esimerkiksi työilmoituksia, työtarjouksia tai ilmoituksia kilpailuvoitoista. Näissä viesteissä käytetään Hondan nimeä, jotta ne vaikuttaisivat aidoilta. Niiden ainoa tarkoitus on saada kuluttajien henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttitietoja tai salasanoja. Näillä viesteillä ei ole yhteyttä Hondaan, eikä Honda käytä tällaisia keinoja rekrytointiin tai yhteydenpitoon kilpailuvoittajien kanssa. 

Valitettavasti tällaiset internethuijaukset yleistyvät jatkuvasti. Uhrille joko lähetetään suoraan väärennetty sähköpostiviesti tai hänet ohjataan sivulle, jolla pyydetään henkilökohtaisia tietoja.

Väärennetyt työtarjoukset on yleensä suunnattu ulkomailla asuville henkilöille, joilta pyydetään rahaa viisumia varten. Honda ei koskaan pyydä maksutietoja rekrytoinnin tai siihen liittyvän viestinnän yhteydessä. Jos et ole varma työtarjouksen aitoudesta, ota yhteyttä osoitteeseen.

Hondan nimissä on viime aikoina lähetetty palkintoilmoituksia sähköpostitse. Honda ei koskaan pyydä maksutietoja kilpailujen tai niihin liittyvän viestinnän yhteydessä.

Honda kehottaa suhtautumaan kaikkiin Hondan nimissä lähetettyihin, henkilökohtaisia tai maksutietoja pyytäviin viesteihin erittäin varauksellisesti. 

Toiminta verkkosivustolla

Henkilötietojen korjaus, päivittäminen ja käyttö

Jos henkilötietosi (kuten postinumero tai sähköpostiosoite) muuttuvat tai tietokannassamme on virheellisiä tietoja, pyrimme korjaamaan, päivittämään tai poistamaan väärät tiedot. Voit ilmoittaa meille muutoksesta tai virheellisistä tiedoista tähän tarkoitetulla lomakkeella tai puhelimitse numeroon 09-5868010.

Linkit kolmansien osapuolten sivuille

Sivustollamme saattaa ajoittain olla linkkejä tytäryhtiöidemme, kumppaniemme ja mainostajien sivustoille. Honda ei ole vastuussa sen sivustolle linkitettyjen sivujen sisällöstä. Kun siirryt kolmannen osapuolen sivustolle, on sinun vastuullasi lukea kyseistä sivustoa koskevat tietosuojakäytännöt ja ehdot.

Muutosilmoitukset

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöjämme, julkistamme muutokset etusivullamme. Näin tiedät aina, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä tilanteissa saatamme luovuttaa niitä kolmansille osapuolille. Jos päätämme käyttää henkilökohtaisia tietojasi tavalla, joka poikkeaa tietojen tallentamishetkellä ilmoitetusta, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostitse. Näin voit päättää, sallitko tietojesi käytön poikkeavalla tavalla.