Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tätä sivustoa käyttäessään vierailijoiden on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Lue nämä käyttöehdot – etenkin vastuuvapauslausekkeet ja vastuunrajoitukset – huolellisesti, sillä käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä ehdot. 

Tietoa meistä

www.honda.fi on sivusto, jota ylläpitää Honda Motor Europe Limited T/A - Suomen sivuliike.

Honda on rekisteröity Suomessa Y-tunnuksella 1650485-2, ja virallinen osoitteemme on Vanha Nurmijärventie 62, 01670 VANTAA. Puhelinnumero 09-5868011.

Näiden käyttöehtojen ja sivuston muutokset

Saatamme muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa tekemällä muutoksia tälle sivulle. Mahdolliset muutokset sitovat sinua, joten tarkistathan tämän sivun silloin tällöin.

Saatamme päivittää sivustoa ajoittain, ja voimme muuttaa sen sisältöä milloin tahansa.

Sivuston käyttö

Pyrimme varmistamaan, että sivustomme on aina käytettävissä, mutta emme voi taata sivuston tai kaiken sen sisällön jatkuvaa ja häiriötöntä käytettävyyttä. Saatamme poistaa sivuston minkä tahansa osan väliaikaisesti käytöstä, poistaa sisältöä tai muuttaa sitä ilmoittamatta asiasta sinulle, emmekä ole vastuuvelvollisia, jos sivustomme ei jostain syystä aina ole käytettävissä. 

Immateriaalioikeudet

Omistamme kaikki sivustomme sekä sillä julkaistun materiaalin immateriaalioikeudet tai meillä on lupa kyseisen materiaalin käyttöön. Materiaali on suojattu tekijänoikeuksilla ja sopimuksilla kaikkialla maailmassa, ja pidätämme kyseiset oikeudet. 

Voit tulostaa yhden kopion ja ladata otteita sivustolta omalle tietokoneellesi henkilökohtaista käyttöä varten, mutta sinulla ei ole oikeutta käyttää mitään sivuston osaa, mukaan lukien kuvia, omalla verkkosivustollasi tai käyttää niitä muulla julkisella tai kaupallisella tavalla ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa. Sinulla ei siis ole oikeutta julkaista tai levittää mitään sivustomme osaa, ellet ole tuotteidemme lisenssinhaltija. Sinulla ei ole oikeutta muokata, purkaa tai muutoin muuttaa tulostamaasi tai lataamaasi materiaalia millään tavoin.

Voit lisätä linkkejä kotisivullemme, kunhan teet niin vilpittömällä ja lainmukaisella tavalla mainettamme vahingoittamatta tai hyödyntämättä. Et saa lisätä linkkiä niin, että siitä saa virheellisesti kuvan yhteydestä Hondaan tai Hondan hyväksynnästä. 

Ellei toisin mainita, kaikki tällä sivustolla käytetyt tavaramerkit ovat Hondan tai Honda-konsernin omaisuutta.

Suhtaudu tietoihin varauksellisesti

Vaikka pyrimme pitämään sivustollamme olevat tiedot ajan tasalla, virheitä sattuu silloin tällöin. 

Emme vakuuta emmekä takaa suoraan tai välillisesti, että sivustomme sisältö on virheetöntä, täydellistä tai ajan tasalla.

Korjaamme mahdolliset virheet heti, kun saamme niistä tiedon, mutta sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa hinnat ja muut erityistiedot valtuutetulta Honda-jälleenmyyjältä ennen ostopäätöksen tekemistä. Honda ei ota vastuuta tilanteissa, joissa et ole tarkistanut tällaisia tietoja.

Vastuunrajoitus

Mikään näissä ehdoissa ei poista tai rajoita vastuutamme henkilövahingosta tai kuolemasta, jos se johtuu meidän huolimattomuudestamme, vilpistä tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta, eikä muuta vastuuta, jota ei lain mukaan voida poistaa tai rajoittaa. 

Vaikka pyrimme pitämään sivustollamme olevat tiedot ajan tasalla, kieltäydymme lain sallimissa määrin esittämästä mitään suoria tai välillisiä takuita tai vakuutuksia koskien sivustoamme tai mitään sen sisältöä.

Me, tytäryhtiömme tai mikään sivustolla olevan materiaalin ja tiedon kehittämisessä, luomisessa tai tuottamisessa auttanut taho ei ota vastuuta mistään tappioista tai vahingoista, jotka liittyvät sivuston käyttöön, kykenemättömyyteen käyttää sivustoa tai sivustolla olevaan sisältöön luottamiseen.

Emme ota vastuuta mistään tappioista tai vahingoista, joiden syynä on sivuston käytöstä johtuva virus, hyökkäys tai muutoin teknisesti vahingollinen materiaali, joka saattaa vaikuttaa tietokonelaitteisiisi, -ohjelmiisi, tietoihin tai muuhun omistusoikeudella suojattuun materiaaliin. 

Emme ota vastuuta sivustollemme linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä emmekä mistään niiden käytöstä johtuvista tappioista tai vahingoista. 

Sovellettava lainsäädäntö

Näihin käyttöehtoihin, niiden sisältöön ja muotoiluun sovelletaan Englannin lakeja, ja niihin liittyvät kiistat ratkaistaan Englannin ja Walesin tuomioistuimissa. 

Hondan käytännöt koskien yleisöltä tulevia ideoita ja ehdotuksia

Haluatko jakaa ideasi Hondan kanssa? Lue tämä ensin.

Meistä on hienoa, että maailma on täynnä uteliaita ihmisiä, jotka saavat jatkuvasti uusia ideoita. Onneksemme osa heistä on Hondan palveluksessa. 

Olemme otettuja, jos sinulla on idea, jonka haluaisit jakaa kanssamme. Arvostamme intohimoasi.

Panostamme kuitenkin huomattavasti tutkimus- ja kehitystyöhön, ja kokemus on osoittanut, että suurin osa meille lähetetyistä ideoista on osittain tai täysin samoja kuin Hondalla jo keksityt ja tutkitut ideat. 

Siksi Hondan käytäntönä on, ettei se ota vastaan ideoita tai ehdotuksia yrityksen ulkopuolisilta henkilöiltä. Tätä käytäntöä noudatetaan kaikkialla maailmassa. 

Jos jätät tämän käytännön huomiotta tai et ole tietoinen siitä ja jaat ideasi kanssamme, seuraavat säännöt pätevät riippumatta ehdotuksen sisällöstä, ehdotustavasta, ehdotusvälineestä tai Hondan edustajan vastauksesta:

• Emme pysty antamaan palautetta ideastasi.

• Luovutat automaattisesti kaikki lailliset oikeutesi ideaan. Tämä tarkoittaa, että Honda ei myönnä sinulle rahallista tai muuta korvausta, jos jokin nykyinen tai tuleva tuotteemme tai palvelumme on osittain tai kokonaan sama tai samankaltainen kuin ideasi. 

• Emme käsittele ideaasi luottamuksellisena.

• Emme palauta mitään lähettämiäsi asiakirjoja, joissa selität meille ideasi.

Vieläkö olet kiinnostunut? Alla on tarvitsemasi osoite. Muista kuitenkin, että ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt edellä mainitut säännöt automaattisesti. Emme myöskään pysty vastaamaan sinulle.

8-1 Honcho, Wako City, Saitama Prefecture 351-0188, Japan

Intellectual Property Division GU Group

Honda Motor Co. Ltd.