HONDA HYBRID TECHNOLOGY – E:HEV

Et tarvitse ulkopuolista latausta

CR-V on itselatautuva hybridi, joten se ei kaipaa latausta pistorasiasta tai reitin suunnittelua latauspisteet huomioiden – se tuottaa sähköä ajon aikana.

Vähäpäästöinen

Pitkälle kehittynyt hybriditeknologia ei pelkästään säästä ympäristöä, vaan myös kustannuksia – säästämällä polttoainetta.

Saumatonta yhteistyötä

CR-V:n älykäs hybridijärjestelmä vaihtaa huomaamattomasti toimintatilasta toiseen automaattisesti, näin käytössäsi on aina taloudellisin vaihtoehto.

Taloudellinen

CR-V on taloudellinen katumaasturi – esimerkiksi Elegance 2WD-mallin mitattu keskikulutus on vain 6,6 l /100 km (151g/km WLTP).

TYYLIKÄSTÄ SUORITUSKYKYÄ

Esittelyssä Honda CR-V Black Edition – katumaasturi, jonka urheilullisuus herättää huomiota. Black Edition on aina joko Crystal Black Pearl- tai Platinum White Pearl -helmiäisvärinen.
Honda CR V Hybrid Interior
Dark Definition

ALYKÄS HYBRIDIJÄRJESTELMÄ

Sähköajotila

Sähköajotila

Sähköajotilan välitön ja sujuva reagointi toimii sähkömoottorin voimalla akkuun tallennettun energian avulla.

Hybridiajotila

Hybridiajotila

Hybridiajotila käyttää sähkö- ja bensiinimottoria yhdessä aina muuttuvien ajo-olosuhteiden mukaisesti

Polttomoottoriajotila

Polttomoottoriajotila

Polttomoottoriajotila on taloudellinen moottoritienopeuksilla.

Jarrutusvoiman talteenotto

Jarrutusvoiman talteenotto

Sähköinen ajomoottori toimii generaattorina jarrutustilanteissa, ladaten näin korkejänniteakkua.

360 NÄKYMÄ

Tummat sävyt

Mustat ja tummennetut kromatut koristeet korostavat CR-V Black Edition- mallin urheilullisuutta.

Kokomustaa

Mustat synteettiset puukuvioiset ovipaneelit ja kojelaudan koristeet, yhdessä pianonmustien yksityiskohtien kanssa, täydentävät Black Edition-sisustan ilmeen.

Dark Definition
All Black

Tummaa taidetta

Luonnetta lisäävät urheilullisen mustat 18 tuuman kevytmetallivanteet ja mustaksi maalatut peilit.

Ylellistä nahkaa

CR-V Black Edition- kohokuvionnilla ja ylellisellä nahalla varustetut istuimet täydentävät matkustamon tyylikkään tunnelman.

Dark Art
Luxurious Leather

Yhdistettävyys

Helposti yhteydessä. 7- tuuman kokovärisellä kosketusnäytöllä ja tietoviihdejärjestelmällä kaikki tarvitsemasi on kätesi ulottuvilla.

Lue lisää

Mukavuus ja toiminnallisuus

CR-V on huomattavan tilava. Ilmavan avoin tunnelma luo rentouttavan mukavan matkustamon, johon yhdistyy iso ja monipuolisesti muunneltava tavaratila.

Lue lisää

Laadukas design

CR-V:n tilankäyttö yhdistettynä sen erottuvaan, urheilulliseen muotoiluun tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille nautinnollisen ympäristön matkustamiseen.

Lue lisää

Honda hybrid- suorituskykyä

Honda CR-V tarjoaa e:HEV-voimansiirrollaan polttoainetehokkaan suorituskyvyn, vähäiset päästöt ja nautinnollisen ajokokemuksen.

Lue lisää
NOUSE HYBRIDIIN

NOUSE HYBRIDIIN

Taas edistyksellinen saavutus Honda CR-V:lle.

CR-V Hybridin i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) -tekniikka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja erinomaista tehokkuutta. Täysin uusitun alustan ympärille rakennetut aerodynaamiset linjat tekevät viidennen sukupolven CR-V-mallista tosikuljettajien kaupunkimaasturin. Ylellisyyttä huokuvissa väljissä sisätiloissa voit nauttia uusimmista kuljettajan apujärjestelmistä ja infotainment-järjestelmästä mukavasti ja monipuolisesti, kuten CR-V:ssä on totuttu.

LISÄTIETOA HYBRIDISTÄ
1
3
Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybrid

Hybridijärjestelmä perustuu älykkääseen i-MMD-tekniiikkaan (intelligent Multi-Mode Drive), joka yhdistää kaksi tehokasta sähkömoottoria ja taloudellisen 2,0-litraisen Atkinson työkiertobensiinimoottorin. CR-V:ssä on on kolme ajotilaa: hybridi-, polttomoottori- ja sähköajo. Saatavilla etu- ja nelivetoversiona.

SISÄTILAT

SISÄTILAT

Kun avaat auton oven, sinua tervehtii ylellinen laatu. CR-V:n sisällä saat kokea ainutlaatuista tilavuutta ja mukavuutta. Haluat vain päästä nauttimaan ajokokemuksesta.

Käden ulottuvilla

Käden ulottuvilla

Voit käyttää ja selailla lukuisia älykkään monitoiminäytön (Driver Information Interface) toimintoja helposti ohjauspyörän peukalolevyllä tai äänikomennoilla, kuten: tekstiviestien ja sähköpostin lukeminen, äänentoiston tiedot, puhelimen yhteystiedot ja älykkään nelivedon tiedot.

LAADUKKAAT LINJAT

LAADUKKAAT LINJAT

Hybridillä ajaminen ei ole koskaan tuntunut eikä näyttänyt näin hyvältä. Viidennen sukupolven Honda CR-V:n muotoilu on erottuvaa; linjakkaan yksinkertaista, tyylikästä ja toimivaa. Muotoiluun kuuluu ulkokuoren lisäksi ilmavirran ohjaaminen alustan alla polttoainetalouden parantamiseksi, ilmanvastuksen minimoimiseksi ja melun vähentämiseksi. Toimivien ratkaisujen lisäksi Honda CR-V Hybrid on vaikuttava ilmestys missä ikinä se liikkuukin.

Hands-free-toiminen takaluukku

Hands-free-toiminen takaluukku

Sähkötoiminen takaluukku voidaan ohjelmoida avautumaan haluamaasi korkeuteen asti. Ominaisuus helpottaa toimimista parkkitaloissa ja autotalleissa, joissa katto on matalalla. Lisäksi takaluukku avautuu kätevästi heilauttamalla jalkaa takapuskurin alla – ominaisuus, joka tulee tarpeeseen, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

VÄRILLÄ ON VÄLIÄ

CR-V Hybridisi erottuu joukosta - siten kuin haluat. Erottuvan kirkas tai hienostuneen tumma, perus- tai erikoisväri – valitse sävy, joka kertoo ajatuksesi. Valitse uuden CR-V Hybridin väri.
Platinum White Pearl

Platinum White Pearl

Cosmic Blue Metallic

Cosmic Blue Metallic

Rallye Red

Rallye Red

Premium Crystal Red Metallic

Premium Crystal Red Metallic

Modern Steel Metallic

Modern Steel Metallic

Premium Agate Brown

Premium Agate Brown

Lunar Silver Metallic

Lunar Silver Metallic

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl

HONDA CR-V HYBRIDIN YLEISKATSAUS

Katsoipa tätä urheilullista katumaasturia mistä kulmasta tahansa, sisältä tai ulkoa, on se aina valmiina lähtöön.
Näkymä sivusta

Näkymä sivusta

Voimakaspiirteiset lokasuojat, muhkeat kylkilinjat sekä sporttisen lyhyt takaylitys ja kevytmetallivanteet korostavat CR-V:n dynaamista ulkomuotoa ja asennetta.

Näkymä edestä

Näkymä edestä

Aktiivinen etusäleikköjärjestelmä parantaa CR-V Hybridin aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa ohjaamon mukavuuteen ja hiljaisuuteen.

Näkymä takaa

Näkymä takaa

Takaluukun spoileri korostaa enstisestään CR-V:n dynaamista ulkomuotoa. Se minimoi ilman turbulenssin ja pienentää ilmanvastusta - ja tätä kautta hiljentää ohjaamon melutasoa.

Laajempi näkymä

Laajempi näkymä

Kojelaudan koko leveydeltä on laadukkaasti viimeistelty pehmeä ja ylellinen paneeli. Ylellisyys ja mukavuus kuvaavat CR-V Hybridiä parhaiten.

Enemmän tilaa

Enemmän tilaa

Toisen istuinrivin istuimet ovat käännettävissä vaakatasoon yhdellä liikkeellä, mikä helpottaa 1 600 litran tavaratilan kuormaamista (enimmäistilavuus). CR-V Hybridiin mahtuu hämmästyttävän paljon tavaraa.

PIDETÄÄN YHTEYTTÄ

Honda CONNECT -tieto- ja viihdejärjestelmä tuo kaiken sinulle tärkeän, kuten musiikin ja ystäväsi, käden ulottuville. Bluetooth®- tai USB-yhteyden avulla voit käyttää älypuhelimesi tietoja ja soittolistoja. Lisäksi voit siirtää puhelimesi käyttöliittymän – Apple CarPlay®- tai Android Auto™ (ei toimi Suomessa) -toiminnolla – 7”:n kosketusnäytölle, jolla voit käyttää sovelluksia, soittaa puheluita ja lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Lisää yhteyksiä

Valmiiksi asennetulla internetpohjaisella AHA™-audiosoittimella voit kuunnella musiikkiasemia, podcasteja ja uutispalveluita.

Cr V Hybrid 19

7”:n kosketusnäytön kautta voit helposti käyttää kaikkea, jonka avulla pysyt yhteydessä

Cr V Hybrid 21

Selkeät kuvakkeet ovat helposti nähtävissä ja valittavissa.

Cr V Hybrid 20

Satelliittinavigaattorin ansiosta tiedät aina, missä olet ja mihin olet menossa.

VARAA KOEAJO

VARAA KOEAJO

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

VARAA KOEAJO
LATAA ESITE

LATAA ESITE

Istu kuljettajan paikalle ja lähde ajelulle Hondalla.

LATAA ESITE
TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

JÄLLEENMYYJÄT