Koeajo Topbanner Feel Different Banner

Räätälöi itsellesi sopivaksi

Varustele CR-V omiin tarpeisiin sopivaksi, joko varustelupakettien tai yksittäisten lisävarusteiden avulla.

Lisävarustepaketit

Lisää tyyliä ja käytännöllisyyttä sinulle ja sinun Honda CR-V:lle. Valitse itsellesi sopivin varustelupaketti.
Black Edition Plus Pack

Black Edition Plus Pack

Tyylikäs Black Edition Plus Pack korostaa CR-V Black Edition ilmettä entisestään. Mustat astinlaudat, takaluukun spoileri Crystal Black-värisenä, kynnyslistat mustalla CR-V-logolla varustettuna ja Elegance-sarjan lattiamatot ja tavaratilamatto, molemmat myös Black Edition -logolla varustettuna.

Aero Pack

Aero Pack

Dynaamisen ja hienostuneen ilmeen antava ja korin muotoja korostava lisävarustepaketti. Paketti sisältää; Aero-puskurit eteen ja taakse, astinlaudat ja takaluukun spoilerin auton värisenä.

Style Pack

Style Pack

Korostaa hienovaraisesti auton linjoja ja tekee autosta erottuvan. Paketti sisältää; etu-ja takapuskurien sekä sivuhelmojen alaosan koristelistat.

Premium Pack

Premium Pack

Käytännölliset ja tyylikkäät lisäosat jotka suojaavat CR-V.tä kolhuilta ja naarmuilta. Paketti sisältää; auton väriset ovien suojalistat, kromatut ovikynnystä suojaavat listat, roiskeläpät eteen- ja taakse sekä Elegance-mattosarjan.

Cargo Pack

Cargo Pack

Mikäli kuljetat usein tavaraa, harrastusvälineitä tai työkaluja, Cargo Pack auttaa niiden järjestämisessä ja turvaamisessa. Paketti sisältää; laadukkaan tavaratilan jakajan, pusrin suojan ja tavaratilan kuormaussuojan.

Illumination Pack

Illumination Pack

Lisää tunnelmaa sisätiloihin tuova tunnelmavalosarja. Paketti sisältää; etujalkatilojen tunnelmavalot ja valaistulla CR-V-logolla varustetut kynnyslistat.

VARAA KOEAJO

VARAA KOEAJO

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

VARAA KOEAJO
LATAA ESITE

LATAA ESITE

Istu kuljettajan paikalle ja lähde ajelulle Hondalla.

LATAA ESITE
TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

JÄLLEENMYYJÄT