Topbanner 16

KOHTI ERINOMAISUUTTA

Uusimman CR-V Hybridin taustalla on 20 vuoden kokemus hybridiautojen kehittämisestä. Älykkään itselataavan hybridivoimansiirron ansiosta uusi CR-V ei pelkästään näytä hyvältä, vaan on erittäin palkitsevan ajettava.
ÄLYKÄS AJOTILAN VALINTA

ÄLYKÄS AJOTILAN VALINTA

CR-V Hybrid valitsee automaattisesti optimaalisen ajotilan, joka takaa aina taloudellisen ja suorituskykyisen ajettavuuden. Sen 2,0-litrainen Atkinson-bensiinimoottori ja kaksi tehokasta sähkömoottoria mahdollistavat kolme eri ajotilaa: polttomoottori-, sähkö- ja hybridiajon. Perinteisen voimansiirron sijaan CR-V:ssä on yksi kiinteä välityssuhde, joka pienentää häviöitä ja näin ollen kulutusta – se on hybridi johon samaistut.

SE AJATTELEE ITSE

SE AJATTELEE ITSE

Älykäs itselataava i-MMD -hybrijärjestelmä tarjoaa aina korkeaa suorituskykyä taloudellisuuden ehdoilla. i-MMD-tekniikka varmistaa, että auto käyttää energiaa aina mahdollisimman tehokkaasti. Niinpä CR-V Hybrid vaihtaa itsenäisesti ja saumattomasti kolmen ajotilan välillä: sähköajo (Electric Drive), hybridiajo (Hybrid Drive) ja polttomoottoriajo (Engine Drive). Liikkeelle lähdettäessä sähkötoimisessa EV Drive -ajotilassa auto antaa äänimerkin, koska ajotila on niin hiljainen. Halutessasi voit maksimoida sähkömoottorilla ajamista painamalla kojelaudan EV Mode -painiketta. Jos halutaan dynaamisempaa ajotuntumaa, Sport Mode tarjoaa urheilullisemman ajokokemuksen.

Cr V Hybrid Tech 4

i-MMD-tekniikka yhdistää kaksi sähkömoottoria, älykkään ohjausyksikön, Atkinson-työkiertoperiaatteella toimivan bensiinimoottorin, litiumioniakuston ja innovatiivisen voimansiirron saumattomasti toimivaksi järjestelmäksi.

TEHOKKUUTTA KOLMESSA AJOTILASSA

CR-V valitsee sopivan ajotilan automaattisesti.
CR-V sähköajotilassa

CR-V sähköajotilassa

Tässä ajotilassa käyttövoima on sulavaa, hiljaista ja 100 % sähköistä - teho on välittömästi käytettävissä esimerkiksi liikennevaloista lähdettäessä.

CR-V hybridiajotilassa

CR-V hybridiajotilassa

Hybridiajotilassa bensiini- ja sähkömoottori optimoivat tehoa ja taloudellisuutta yhdessä esimerkiksi kiihdytettäessä auton ollessa liikkeessä.

CR-V polttomoottoriajotilassa

CR-V polttomoottoriajotilassa

Polttomoottoriajotilassa käyttövoima tuotetaan bensiinimoottorilla, esimerkiksi ajettaessa pitkään suurella ajonopeudella.

VAIVATONTA AJOA

VAIVATONTA AJOA

Sinä voit nauttia ajamisesta sillä aikaa, kun Honda CR-V valitsee tehokkaimman ja taloudellisimman tavan päästä perille.

Innovatiivisen järjestelmän ansiosta bensiinimoottori toimii mahdollisimman usein taloudellisesti optimaalisella tehoalueellaan. Tämä yhdistettynä ECON-ajomoodin kanssa lopputuloksena on erittäin polttoainetaloudellinen ajoneuvo.

Ajotapa valitaan keskikonsolin vaihteistopainikkeella.

21

Tietyissä ajotilanteissa CR-V käyttää samanaikaisesti kaikkia kolmea moottoria varmistaakseen mahdollisimman hyvän suorituskyvyn – säilyttäen polttoainetaloudellisuuden hyvänä.

VAKIOVARUSTEENA TURVALLISUUS

Honda SENSING -turvallisuusjärjestelmän kehittyneet ominaisuudet pitävät sinut ja matkustajat turvassa.

Aktiivinen törmäyksen varoistusjärjestelmä

Mikäli on olemassa mahdollisuus törmätä ajoneuvoon tai jalankulkijaan, järjestelmä hälyttää vaarasta ja vähentää ajonopeutta törmäyksen vaikutusten minimoimiseksi.

Kaistavaroitin

"Mikäli auto siirtyy pois kaistalta ilman että olet kytkenyt suuntamerkin päälle, järjestelmä hälyttää valo- ja äänimerkein herättääksesi huomiosi."

Tieltä suistumisen ennakointi

Tuulilasiin sijoitettu kamera huomaa, jos auto on ajautumassa tieltä ja järjestelmä käyttää sähköistä ohjaustehostinta apunaan korjatakseen hienovaraisesti auton suuntaa. Joissain tilanteissa järjestelmä voi myös jarruttaa automaattisesti.

22Rigtig
23

Kaistavahtijärjestelmä

Auttaa sinua pysymään oman kaistasi keskellä vähentäen ajon aiheuttamaa rasitusta, kun sinun ei tarvitse tehdä ohjauksen korjausliikkeitä pitkillä matkoilla ja moottoritiellä.

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee liikennemerkit ja välittää tiedon sinulle näytöllä. Kerrallaan voidaan näyttää kaksi liikennemerkkiä.

Älykäs nopeudenrajoitin

"Yhdistää säädettävän nopeusrajoittimen toiminnot liikennemerkin tunnistusjärjestelmään ja asettaa nopeuden automaattisesti siihen nopeusrajoitukseen, jonka liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee."

Mukautuva vakionopeudensäädin alhaisen nopeuden seurannalla

"Toiminto pitää yllä antamaasi nopeutta ja hidastaa tarvittaessa pitäen välimatkan muuhun liikenteeseen. Mikäli edellä ajava ajoneuvo pysähtyy, järjestelmä vähentää sinun autosi nopeuden pysähdyksiin (AT-mallit), eikä sinun tarvitse jarruttaa. Kun edellä ajava auto lähtee uudelleen liikkeelle, esimerkiksi pieni kaasupolkimen painallus kytkee nopeudensäätimen uudelleen toimintaan."

VARAA KOEAJO

VARAA KOEAJO

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

VARAA KOEAJO
LATAA ESITE

LATAA ESITE

Istu kuljettajan paikalle ja lähde ajelulle Hondalla.

LATAA ESITE
TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

JÄLLEENMYYJÄT