e:Ny1 Kohta täällä

e:Ny1 Kohta täällä

24Ym Eny1 Kv Resized

Honda e:Ny1

Hondan ensimmäinen sähköinen SUV. Rohkean linjakas muotoilu ja ajankohtainen tekniikka lisättynä tyylikkään edistyksellisillä sisätiloilla. e:Ny1 on päästötön uuden sukupolven tuote.

Ei päästöjä. Rajattomasti seikkailuja.

Electric Engine

Tehokas 204 hv sähkömoottori tuottaa 310 Nm vääntöä ja toimintamatka jopa 412 kilometriä yhdellä latauksella.*

 

*e:Ny1 WLTP-tiedot.

Fuel

e:Ny1 on yhdistelmä ajoa ilman päästöjä ja jännittävää suorituskykyä.

Honda CONNECT (1)

15,1” Infotainment-järjestelmä, jossa Android Auto ja Apple CarPlay.

Charge

Saavuttaa 80 prosentin lataustason noin 45 minuutissa.*

 

*Latausaika 10 prosentista 80 prosenttiin 100 kW:n ulkoisella latauslaitteella.

24Ym Eny1 Villa Model Resized

Elämää ilman päästöjä.

Tämä sähkö-SUV on uuden sukupolven auto. Yhdellä latauksella pääset jopa 412 kilometriä, ja 100 kilometrin matkaan tarvittavan varausasteen lataaminen vie vain 11 minuuttia*. Näin olet aina valmis seikkailuun. Pistoket sopivat kaikkiin latausasemiin kotona ja muualla. *100 kW:n ulkoisella latauslaitteella.
24Ym Eny1 Platform View Model Resized

Järkevän tyylikäs sisältä ja ulkoa.

e:Ny1 on coupé tyylisesti suunniteltu ja yksinkertaisen, jopa minimalistisen, linjakas. Latausportti sijaitsee edessä tyylikkään luukun suojissa. Takaovien kahvat on sijoitettu huomaamattomiksi ja takavalopaneeli näkyy tyylikkäästi koko takaluukun leveydeltä. Panoraamakaton myötä sisätilat ovat valoisat ja näyttävät.

Tutustu tarkemmin malliin e:Ny1

24Ym Eny1 Interior 1 Resized

Toimivaa teknologiaa sinua varten.

Sisällä on 15,1 tuuman infotainment näyttö. Sillä käytät Honda CONNECT -järjestelmiä, säädät ilmastointia ja tarkistat akun varaustilan. Kuljettajan 10,2” näyttö kertoo kaiken ajamisen kannalta tarpeellisen ja on räätälöitävissä omien mieltymystesi mukaisesti. Älylaitteiden lataaminen onnistuu langattomasti tai USB-porttien avulla. Apple CarPlay tai Android Auto soittavat lempimusiikkiasi neljän kaiuttimen kautta.
436178 E Ny1 The Next All Electric Vehicle From Honda Combines Comfort Performance Resized

Turvallisuutta koko perheelle.

Uusin Honda SENSING -teknologia ja sen edistykselliset turvaominaisuudet avustavat sinua tutkien, sensoreiden ja kameroiden yhdistelmien myötä ajosi aikana. Ahtaissa paikoissa, moninäkymällä varustettu kamerajärjestelmä ohjeistaa välttämään esteet . Honda Parking Pilot* -pysäköintiavustimen avulla e:Ny1 pysäköi itsensä pelkällä napin painalluksella. *Saatavana vain Advance-varustetasossa.
436166 E Ny1 The Next All Electric Vehicle From Honda Combines Comfort Performance Resized

Kohta täällä