1963 HONDA E PLATFORM IMAGES SHOT 03 STATIC NIGHT Rev C

SAUMATON, SIRO JA MODERNI

Uusi Honda e
TÄYDELLINEN MUOTO

TÄYDELLINEN MUOTO

Loimme Honda e:n kyseenalaistamalla kaiken: voiko meillä olla erilaiset etu- ja takavalot? Mihin sijoitamme suuntavilkut? Miten voimme parantaa aerodynamiikkaa? Tämä ainutlaatuinen auto on kaikkien näiden vastausten tuote – täydellinen muoto. Hauska ajaa, turvallinen ja viehättävän näköinen – Honda e on modernien arvojen ruumiillistuma, joka osoittaa, miten ajamme tänään… ja tulevaisuuteen.

KAIKKI YHDESSÄ

KAIKKI YHDESSÄ

Integrointi on avain täydelliseen muotoiluun.

Ajovalot, etäisyystutka ja etukamera ovat kaikki integroitu samaan pianomustaan etupaneeliin. Myös takana yhdistyy samanlainen muotoilu – kaikki näyttää yhdeltä. Alumiinivanteet on muotoiltu vähentämään näkyvissä olevaa jarrupölyä, joten puhtaat muodot säilyvät pidempään.

AJA AVARUUDESSA

AJA AVARUUDESSA

Suurkaupunki on usein ruuhkainen ja rauhaton, Honda e on sen täydellinen vastakohta. Astu sisään avaraan matkustamoon, jonka Honda e luo ympärillesi, olet heti eristetty suurkaupungin sykkeestä. Se on kuin olohuone – tyyni ja levollinen paikka, jonka sisustus on kevyttä ja ilmavaa.

Tilaa liikkua

Tilaa liikkua

Keskikonsolia ei ole lainkaan, joten sisätila tuntuu vielä avarammalta. Kun istuudut mukavasti istuimelle ja katsot ilmavasti aseteltua kojetaulua, tunnet olevasi sujuvalla matkalla avaruudessa.

Matkustajien mukavuus

Matkustajien mukavuus

Hämmästyttävän tilava matkustamo, joka sopii jokaiselle. Takapenkillä istuvilla matkustajilla on runsaasti jalkatilaa – tämä on kaupunkiautoluokan tilavimpia.

ELÄ VÄRIKKÄÄSTI

Vaalea ja levollinen, tumma ja mystinen vai värikäs ja urheilullinen? Valitse väri, joka sopii parhaiten elämäntyylisi.

Modern Steel Metallic

Modern Steel Metallic

Charge Yellow

Charge Yellow

Crystal Blue Metallic

Crystal Blue Metallic

Platinum White Pearl

Platinum White Pearl

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl

TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ