AJONEUVON VARAUSEHDOT

2. helmikuuta 2024

 

Tervetuloa Hondan Ajoneuvon varausohjelmaan. Palvelun tarjoaa Hondan maahantuoja NCG Import  Finland Oy Ab, Y-tunnus 2808915-8 VAT-tunnus FI028089158, sähköposti [email protected], osoite Tuupakantie 3, 01740 Vantaa (jäljempänä “me” taivutusmuotoineen). Näissä Ajoneuvon varausehdoissa (”Ehdot”) kuvataan Hondan Ajoneuvon varausohjelma (Honda Vehicle Reservation Program) ja varausprosessi. Huomaa, että Ehdot eivät muodosta myyntisopimusta millekään ajoneuvolle.

 

Lue nämä Ehdot huolellisesti ennen varauksen suorittamista (”Ajoneuvon verkkovaraus”) verkkosivustollamme. Kun olet lukenut Ehdot ja hyväksynyt ne, vahvista tämä valitsemalla kyseinen valintaruutu. Valintaruudun valitseminen tarkoittaa, että olet lukenut ja hyväksynyt Ehdot. Ehtojen hyväksyntä on edellytys Ajoneuvon verkkovarauksen tekemiselle. Näin ollen, jos et hyväksy näitä Ehtoja, älä jatka Ajoneuvon verkkovarauksen tekemistä.

 

 1. VARAAMINEN

Hondan Ajoneuvon varausohjelmaan osallistumiseksi ja Ajoneuvon verkkovarauksen tekemiseksi sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1) valitse verkkosivustollamme ajoneuvo, joka on joko: (i) saatavana ja vähittäismyynnissä valtuutetuilla Honda-jälleenmyyjillä tai (ii) on tuotu maahan ja tulee saataville ja jakeluun valtuutetuilla Honda-jälleenmyyjillä lähitulevaisuudessa;

2) täytä Ajoneuvon verkkovarauskaavake lähettämällä pyydetyt tiedot;

3) vahvista näiden Ehtojen hyväksyminen valitsemalla kyseinen valintaruutu;

5) saat vahvistussähköpostin valitsemaltasi valtuutetulta Honda-jälleenmyyjältä;

6) allekirjoita ajoneuvon kauppasopimus jälleenmyyjän kanssa 14 vuorokauden kuluessa Ajoneuvon verkkovarauksen jättämisestä.

Tarkista huolellisesti kaikki tiedot, jotka annat Ajoneuvon verkkovarauspyynnön tekemisen yhteydessä, ja noudata erityistä huolellisuutta yhteystietojen ja ajoneuvon teknisten tietojen kohdalla. Puutteellisten ja epätarkkojen tietojen antaminen voi johtaa Ajoneuvon verkkovarauksen hylkäämiseen tai väärän ajoneuvon varaamiseen. Me emme ota vastuuta mistään Ajoneuvon verkkovarausprosessin aikana tehdyistä virheistä.

 

Varausprosessin viiden ensimmäisen vaiheen suorittaminen ei takaa ajoneuvon toimittamista eikä myöskään muodosta ajoneuvon ostosopimusta. Saat valitun ajoneuvon vasta suoritettuasi yllä esitetyn prosessin 6. vaiheen: sopimalla valitsemasi valtuutetun Honda-jälleenmyyjän kanssa kaupan lopullisista yksityiskohdista, rahoituksen järjestämisestä ja allekirjoittamalla kauppasopimuksen.

 

Kun valitsemasi valtuutettu Honda-jälleenmyyjä on vastaanottanut tekemäsi Ajoneuvon varauksen, he lähettävät sinulle sähköpostivahvistuksen Ajoneuvon verkkovarauksesta.

 

Vaihtoehtoisesti, jos valtuutettu Honda-jälleenmyyjä ei jostain syystä voi vastaanottaa Ajoneuvon verkkovaraustasi, sinulle ilmoitetaan asiasta.

 

 1. VARAUSTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Tehdessäsi Ajoneuvon verkkovarausta, sinun on valittava valtuutettu Honda-jälleenmyyjä sijaintisi huomioiden. Tietojasi, mukaan lukien etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä ajoneuvon tiedot, luovutetaan valitsemallesi Honda-jälleenmyyjälle.

 

 1. OIKEUS VARAUKSEN PERUMISEEN

Voimme peruuttaa Ajoneuvon verkkovarauksesi milloin tahansa oman harkintamme mukaisesti. Jos varauksesi peruutetaan, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

 

 1. OIKEUS HONDAN AJONEUVON VARAUSOHJELMAN JA SEN EHTOJEN MUUTTAMISEEN

Pidätämme oikeuden muuttaa, päivittää, keskeyttää tai peruuttaa Hondan Ajoneuvon varausohjelman ja nämä Ehdot täysin tai osittain mukaan lukien sen ominaisuudet, toiminnot tai toimintatavat milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta tai velvoitteita sinua kohtaan.

 

Erityisesti pidätämme oikeuden muuttaa mahdollista Varausmaksua milloin tahansa. Varausmaksun määrään tehtävät muutokset eivät vaikuta ennen muutoksen toimeenpanoa tehtyyn Ajoneuvon verkkovaraukseen.

 

 1. KELPOISUUS VARAUKSEN TEKEMISEEN

Sinun on oltava vähintään 18 vuoden ikäinen voidaksesi hyväksyä nämä Ehdot ja osallistuaksesi Hondan Ajoneuvon varausohjelmaan. Voimme peruuttaa Varauksen, jos toteamme, että et ole kelvollinen sopimuksen osapuoli.

 

Vakuutat ja takaat, että et ole jälleenmyyjä/jakelija/edelleenmyyjä ja että osallistut Hondan Ajoneuvon varausohjelmaan omasta puolestasi ja hyväksesi. Voimme peruuttaa varauksen, jos toteamme, että olet harjoittanut ajoneuvojen jälleenmyynti-, edelleenmyynti- tai jakelutoimintaa.

 

 1. HENKILÖTIEDOT

Ajoneuvon varaamista varten sinun on annettava tiettyjä tietoja, kuten etu- ja sukunimesi sekä yhteys- ja laskutustietosi. Takaat ja vakuutat tietojen virheettömyyden ja varmistat, että tiedot ovat aina ajan tasalla. Emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia tilanteissa, joissa tiedot ovat virheellisiä tai ne vanhenevat, eikä meillä ole velvollisuutta pyrkiä selvittämään oikeita yhteystietoja tai toimitusosoitteita. Henkilötietojasi käsitellään Tietosuojakäytäntömme mukaisesti, joka on nähtävillä osoitteessa https://www.honda.fi/cars/privacy

 

 1. VARUKSEN PERUUTTAMINEN JA OIKEUS PERUA, SIIRTÄÄ JA ANTAA TOIMEKSI

Voit perua varauksesi: (i) 14 vuorokauden kuluessa Ajoneuvon verkkovarauksen jättämisestä; tai (ii) ennen kuin olet tehnyt ostosopimuksen valtuutetun Honda-jälleenmyyjän kanssa, mikäli sopimus on tehty ennen 14 vuorokauden määräajan päättymistä

 

Huomaa, että kaikki peruutukset ovat lopullisia, emmekä ehkä voi tehdä sinulle samaa tarjousta, mikäli muutat myöhemmin mielesi.

 

Et voi siirtää tai luovuttaa näihin Ehtoihin liittyvää varaustasi tai muita oikeuksia.

 

 1. YLIVOIMAISET ESTEET

Varauksesi ei saata meitä tai sinua vastuuseen tilanteissa, joihin emme voi vaikuttaa, mukaan lukien muun muassa terrorismi, sota, poliittinen kapina, kansannousu, mellakka, yhteiskunnallinen levottomuus, siviili- tai sotilasviranomaisten toiminta, materiaalien toimitusvaikeudet, lakko, maanjäristys, tulva, pandemia tai muu luonnon tai ihmisen aiheuttama tapahtuma, joka ei ole meidän hallinnassamme.

 

 1. SOPIMUS KOKONAISUUDESSAAN, MUUTOKSET JA ERILLISYYS

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja harkintamme mukaan milloin tahansa. Jos jostain syystä jokin sopimusehto tai sen osa osoittautuu täytäntöönpanokelvottomaksi, muut Ehdot pysyvät voimassa täysin ja täytäntöönpanokelvoton sopimusehto katsotaan muutetuksi siinä määrin, kuin se on tarpeen sen täytäntöönpanokelpoiseksi saattamiseksi. Nämä Ehdot muodostavat koko Hondan Ajoneuvon varausohjelmaa edustavan sopimuksen.

 

 1. VASTUUNRAJOITUS

Olemme vastuussa näissä Ehdoissa esitettyjen velvoitteidemme täyttämisestä ja korvaamme sinulle ne vahingot, jotka aiheutuvat näissä Ehdoissa esitettyjen velvollisuuksiemme riittämättömästä täyttämisestä vain, jos nämä vahingot ovat meidän aiheuttamiamme. Kokonaisvastuumme näiden Ehtojen mukaisista menetyksistä rajoittuu mahdollisen Varausmaksun kokonaismäärään.

 

Edellä mainittua rajoittamatta, siinä määrin, kuin sovellettava laki sallii, emme ole vastuussa voiton, tulojen, liiketoiminnan tai sopimuksien solmimismahdollisuuksien, menetyksestä, vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat menetetyistä Hondan Ajoneuvon varausohjelman hyödyntämismahdollisuuksista tai mainehaitasta tai -menetyksestä.

 

 1. AJONEUVON VARAAMISEEN LIITTYVÄT ONGELMAT

Jos varaamisessa, maksuissa jne. ilmenee ongelmia, ota yhteyttä valitsemaasi valtuutettuun Honda-jälleenmyyjään.

 

 1. SOVELLETTAVA LAKI

Näissä Ehdoissa ja niihin liittyvissä riita-asioissa sovelletaan Suomen tasavallan lakia.

 

 1. YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on varausprosessia koskevia kysymyksiä tai kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: [email protected].