Rear 34 Front 34 2Cars EXT Sml

HYBRIDI, JOKA SOPII SINULLE

HYBRIDIN SUORITUSKYKY e:HEV-voimansiirto ERITTÄIN MONIPUOLINEN Magic Seat -istuimet

HYBRIDI, JONKA VOIT TUNTEA

Dynaaminen ja edistyksellinen Jazz sekä aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar. Pidämme lupauksemme sähköistämisestä, joten Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

JAZZIN KAUNEUS

Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.
1440X810 448X252
1440X810 672

PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

Täysin uuden Jazzin sykkivä sydän on uusi hybridivoimansiirto. Se on tarkka saumattomalla voimansiirrollaan, sujuva tekniikan terävintä kärkeä olevalla suorakytkentävaihteistollaan ja hienolla, mukavalla matkustamollaan ja se on tehokas hyödyntämällä uusinta teknologiaa, joka vähentää päästöjä sekä polttoaineen kulutusta. Toisin sanoen voit nauttia turvallisesta ajosta tietäen, että auton suorituskyky on optimaalinen.

LAAJEMPI VALIKOIMA

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.
Jazz Crosstar Hybrid

Jazz Crosstar Hybrid

JAZZ HYBRID

JAZZ HYBRID

PIENI KOKO, SUURI VAIKUTUS

Tämä on tuntemasi ja rakastamasi Jazz, joka on nyt päivitetty sulavalinjaisella, uudella tyylillä. Sillä on vankka koko ja monta eri värivaihtoehtoa.
Premium Sunlight White Pearl

Premium Sunlight White Pearl

Premium Crystal Red Metallic

Premium Crystal Red Metallic

Midnight Blue Beam Metallic

Midnight Blue Beam Metallic

Shining Gray Metallic

Shining Gray Metallic

Platinum White Pearl

Platinum White Pearl

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl

AJA ÄLYKKÄÄMMIN, AJA KAUEMMIN

e:HEV-mallin hybridissä käyttövoimajärjestelmässä yhdistyvät sähkömoottorien nopea reagointi ja tehokkaan bensiinimoottoriin autonomia – lopputuloksena on ihanteellinen yhdistelmä kaupunki- ja maantieajoon.
Engine
Electric
Battery

1,5 LITRAN BENSIINIMOOTTORI i-MMD

Teho 109 hv
Vääntömomentti 253 Nm

KAKSI SÄHKÖMOOTTORIA

LITIUMIONIAKKU

AJOTILAT

Electric Drive
Hybrid Drive
Engine Drive
Braking

SÄHKÖMOOTTORIAJO

Ajo 100 % sähkövoimalla on sulavaa ja hiljaista.

HYBRIDIAJO

Saumatonta tehoa sähkömoottorista ja bensiinimoottorista, jotka toimivat sopusointuisesti yhdessä.

POLTTOMOOTTORIAJO

Suurilla ajonopeuksilla auto toimii suoraan bensiinimoottorilla.

HYÖTYJARRUTUS

Jarrutuksen aikana Jazz ottaa talteen liike-energiaa ja muuntaa sen sähköksi. Se ei kaipaa latausta pistorasiasta.

YHTEYKSIÄ YLLÄPITÄVÄÄ TEKNOLOGIAA

YHTEYKSIÄ YLLÄPITÄVÄÄ TEKNOLOGIAA

Käy sisään löytääksesi uusimmat liitettävyyden ja tietoviihteen mahdollisuudet. Uusi Honda CONNECT sisältää 9 tuuman kosketusnäytön, DAB-digitaaliradion, Apple CarPlay™- ja Android Auto -järjestelmän. Ellei tämäkään riitä, asenna älypuhelimeesi My Honda+ -sovellus, joka voi lähettää nähtävyyksiä ja toimia ajoneuvon etälukitusvälineenä (Saatavilla vain valituilla markkinoilla).

TURVALLISUUDEN UUSI TASO

TURVALLISUUDEN UUSI TASO

Täysin uuden Honda Jazzin ja Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta, pitääkseen sinut ja läheisesi turvassa. Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

PAIKKA, MISSÄ OLLA

PAIKKA, MISSÄ OLLA

Katso, kuinka täysin uusi Honda Jazz on sisältä yhtä edistynyt kuin ulkoa.

Uusi näkymä

Täysin uusi Jazz ja Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus. Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

Kattava kojelauta

Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella. Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö korvaa vanhanaikaiset mittarit jatkaen tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

Mukavaa istua

Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla, joita käytetään limusiiniluokan autoissa. Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa. Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. Jazz Crosstarin verhoilu on vedenpitävä, antaen sille tarvittavan suojan aktiivisempaan elämäntyyliin.

Kirkas näyttö

9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

JOKAINEN AJO TUNTUU TURVALLISEMMALTA

Honda SENSING sisältää sarjan aktiivista turvallisuutta parantavia ja kuljettajaa avustavia teknologioita, jotka saattavat käyttöösi luokkansa kattavimman turvaominaisuuksien yhdistelmän. Honda Jazz pitää huolta sinusta.
Honda Jazz Adaptive Cruise Control
Honda Jazz Lane Keeping Assist
Honda Jazz Blind Spot Informatio

Mukautuva vakionopeussäädin

Pitää etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon turvallisena nopeusväliä noudattavalla sarjalla ja automaattisella nopeuden säädöllä Hondan älykkään teknologian ansiosta.

Kaistavahti

Pitää auton keskellä ajokaistaa ohjauspyörän liikkeiden kevyen automaattisen säädön ansiosta.

Kuolleen kulman tunnistin

Vaihda kaistaa turvallisesti automaattisten ääni- ja valomerkkien ansiosta, jotka varoittavat kuolleessa kulmassa olevasta ajoneuvosta.

TULEVAISUUS ON HYBRIDEISSÄ

TULEVAISUUS ON HYBRIDEISSÄ

Täysin uusi hybridi Jazz-mallisto on vielä yksi tärkeä askel eteenpäin. 

 

Hybridiajoneuvot ovat vaihe matkalla kohti nollapäästöisyyttä. Tavoitteemme on saavuttaa se tekemällä jokaiseen uuteen malliin tärkeitä parannuksia, laajentamalla hybridiajoneuvovalikoimaamme ja etenemällä sähköistysmatkallamme.

SÄHKÖINEN VISIOMME

SÄHKÖINEN VISIOMME

Aja meidän kanssa tulevaisuuteen.