Honda Jazz Crossstar Topbanner 3100X1330px

Täysillä hybridiä. Uusi Honda Jazz

Tilava ja dynaaminen uusi Jazz. Edistyksellisen e:HEV-täyshybridijärjestelmän ansiosta se tarjoaa sähköistä suorituskykyä ja taloudellisuutta jokaisella ajomatkalla.

Honda Jazz on täyshybridi. Sen myötä se tarjoaa dynaamisen sähköistä suorituskykyä, toisin kuin pelkkä kevythybridi.

Tunne ero

Tunne ero

Honda-hybridillä ajamisen tunnetta on vaikea voittaa. Pitkä kokemus ja tekninen osaaminen hybridimoottoreista tarkoittaa, että uuden e:HEV-järjestelmän omaavat täyshybridimme voivat toimia pelkästään sähköllä. Uusi Jazz tarjoaakin erinomaista sähköistä suorituskykyä ja todellista taloudellisuutta.

Ei tarvitse ladata

Ei tarvitse ladata

Honda e:HEV täyshybridit latautuvat itsestään bensiinimoottorin ja regeneroivan jarrutuksen tuottaessa virtaa. Autoa ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Tehokkaammin

Tehokkaammin

Jazz-hybridillä pääsee täydellä tankilla jopa 880 km* ja sen CO2-päästöt ovat keskimäärin 102 (g/km)*. Ja mikä parasta, tämä kaikki tapahtuu mukavuudesta tai suorituskyvystä tinkimättä.

*Jazz WLTP -tiedot

Mielenrauhaa

Mielenrauhaa

Jazzin hybridiakku tuottaa virtaa sähkömoottoreille taaten erinomaisen suorituskyvyn. Hybridiakun 5 vuoden / 100 000 kilometrin takuu tuo lisää mielenrauhaa*.

Honda e:HEV hybriditeknologia

Sähköajo

Sähkö-ajo mahdollistaa välittömän liikkeellelähdön käyttämällä akun varastoitunutta energiaa sähkömoottorin voimanlähteenä.

Hybridiajo

Hybridiajossa sähkömoottoreita käytetään yhdessä bensiinimoottorin kanssa arjen ajo-olosuhteissa optimaalisen suorituskyvyn ja nopean kiihtyvyyden takaamiseksi.

Polttomoottoriajo

Polttomoottoria käytetään ylläpitämään suurempia nopeuksia moottoriteillä ja lataamaan samalla akkua.

Regeneroiva jarrutus

Regeneroivassa jarrutuksessa hyödynnetään tästä muodostuva energia ja se ladataan sähköksi hybridiakkuun.

Jazz Advance Hybrid With A Sporty Twist

Urheilullinen hybridi

Saammeko esitellä: uusi Jazz Advance Sport. Muiden Jazz-hybridien tavoin se on herkästi reagoiva ja sulavan tehokas liikkeissään, mutta astetta tyylikkäämpi.

Pieni auto ison auton ominaisuuksilla!

Tyylikkäät kevytmetallivanteet

Tyylikkäät kevytmetallivanteet

Jazzin asennetta ja tyylikkyyttä korostavat sen 16 tuuman kevytmetallivanteet, jotka pienen painonsa myötä myös lisäävät osaltaan auton ketteryyttä.

Väsymistä vähentävät istuimet

Väsymistä vähentävät istuimet

Honda Jazzin laadukkaasti verhoillut istuimet ovat erittäin mukavat. Etuistuimen lämmitys ja niiden väsymistä vähentävät ominaisuudet tekevät pitkistä ajomatkoista vähemmän uuvuttavia.

Honda CONNECT

Honda CONNECT

Kytke älypuhelimesi, Honda CONNECT-järjestelmään, saat Android AutoTM tai Apple CarPlay avulla omat sovelluksesi ja soittolistasi käyttöön Jazzin 9 tuuman näytöltä.

Suuri tavaratila

Suuri tavaratila

Honda Jazzin tilavuus yllättää: tavaratilaa löytyy 304 litrasta (takaistuimet ylhäällä) aina 1205 litraan asti (takaistuimet alaslaskettuina, kattoon asti). Tulet hämmästymään, mitä kaikkea Jazziin mahtuu!

Panoraamaikkuna

Panoraamaikkuna

Jazzin panoraamaikkuna varmistaa, että näet ulos poikkeuksellisen hyvin. Ohuet mutta äärettömän vahvat A-pilarit mahdollistavat laajan näkökentän ja lisäävät ajonautintoa.

Honda Jazz Kvinde Topbanner 3100X1330px

Turvallisuuden tunne

Luotu pitämään sinut ja matkustajasi turvassa. Honda Sensing sisältää lukuisia älykkäitä turvaominaisuuksia, jotka varoittavat vaaroista joita et ole huomannut. Nämä edistykselliset ajoavustinteknologiat ovat omalta osaltaan vaikuttaneet siihen, että Jazz on saavuttanut korkeimman 5 tähden NCAP-turvallisuusluokituksen.

Oletko valmis täyshybridiin? Lähdetään liikkeelle.