3100X1330 Honda Civic Hybrid 01 16X9 37488

Täysin uusi Civic e:Hev -hybrid

Täysin uusi urheilullinen Civic e:HEV on itselatautuva täyshybridi. Dynaaminen hatchback, jossa muotoilu yhdistyy jännittävästi sähköisen tehokkaaseen tekniikkaan. Varaa koeajo lähimmältä jälleenmyyjältä ja koe itse ajajan hybridiä.

Nautinnollista ajoa

Nautinnollista ajoa

Täysin uusi Civic antaa kuljettajalle itsevarmuutta vakailla ja nautinnollisilla ajo-ominaisuuksillaan, samalla kun kanssamatkustajat voivat nauttia mukavasta ja sujuvasta matkasta.

Uuden tason sisusta

Uuden tason sisusta

Civic tarjoaa kuljettajalle erinomaisen näkyvyyden ja uuden premiumtasoisen sisustan. Selkeälinjainen kojelauta, kehoa tukevat istuimet ja selkeästi sijoitetut painikkeet varmistavat mukavan ja turvallisen ajon. 

Ole yhteydessä maailmaan

Ole yhteydessä maailmaan

9-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Honda CONNECT multimediajärjestelmä takaa intuitiivisuudellaan ja ergonomisella sijoittelullaan vaivatonta käyttöä. Nauti vaivattomasta älypuhelimen yhdistämisestä Android Auto ja Apple Carplayllä ja valituilla varustetasoilla langattomasta älypuhelimen latauksesta ja ensiluokkalaisesta BOSE-äänentoistosta kahdellatoista puhdasäänisellä kaiuttimella.

Luotu turvaamaan teidät

Luotu turvaamaan teidät

Täysin uudessa Civicissä turvallisuus maksimoitu kymmenellä turvatyynyllä, niiden joukossa eteen sijoitettu keskiturvatyyny ja kuljettajan polviturvatyyny. Civicissä on myös viimeisintä Honda SENSING kuljettajaa avustavaa teknologiaa, varmistaen vaivatonta ja turvallista ajoa.

Hondan e:HEV-teknologiassa yhdistyy hybridin suorituskyky ja dynaaminen ajokokemus.

Kokonaisvaltainen hybridikokemus

Kokonaisvaltainen hybridikokemus

Hondan e:HEV-täyshybriditeknologia toimii äänettömästi pelkällä sähköllä ja tuottaa jopa 315 Nm vääntömomentin – tähän kevythybridit eivät pysty.

Sinun ei tarvitse ladata

Sinun ei tarvitse ladata

Civic e:HEV ei tarvitse ulkopuolista sähköä. Sinun ei tarvitse kytkeä sitä pistorasiaan, sillä viisas täyshybridin teknologia luo itse sähkönsä esimerkiksi keräämällä talteen hybridin akkuun jarrutuksessa syntyvää energiaa.

Supertehokas

Supertehokas

Civicin toimintamatka on jopa 838 km* todellisessa ajossa, ja sen CO2-päästöt ovat näinollen vain 108 g/km* mukavuudesta tai suorituskyvystä tinkimättä.

*Civic WLTP -tiedot

Mielenrauhaa

Mielenrauhaa

Honda on tunnettu luotettavuudestaan ja pitkäaikainen kokemus ja tietämys hybridimoottori-teknologiasta. Tästä syystä tarjoamme 5 vuoden/100 000 kilometrin takuun*

*Ensin saavutettu lukema

Älykästä hybriditeknologiaa

Sähköajo

Sähköisessä ajotilassa hybridin akusta tuotetulla sähköllä saavutetan sulavan hiljaista ajoa sekä välitöntä kiihtyvyyttä.

Hybridiajo

Hybridiajotilassa polttomoottori tuottaa virtaa Civicin sähkömoottoreille saavuttaen optimaalisen suorituskyvyn ja matka-ajolle parhaimman hyötysuhteen.

Polttomoottoriajo

Polttomoottoriajo käyttää polttomoottoria suurempien nopeuksien ylläpitoon ja lataa akkua, johon tallennettua ylijäämäenergiaa sähkömoottori jatkossa hyödyntää.

Regeneroiva jarrutus

Regeneroivassa jarrutuksessa hyödynnetään tästä muodostuva energia ja se ladataan sähköksi hybridiakkuun.

Civic Talviauto Kodulehe Bänner 3100X1330px 01 (1)