3100X1330 Honda Civic Hybrid 01 16X9 37488

Täysin uusi Civic e:HEV - Ajajan hybridi

Tämän vuoden syksyllä myyntiin tuleva täysin uusi Civic e:HEV on urheilullinen itselataava täyshybridi, mikä on luotu täydentämään Civicin legendaarista dynamiikkaa, muotoilua ja teknologiaa innostavalla sähköistetyllä voimalla.

1440X810 Honda Civic Hybrid 02 16X9 37999

e:HEV - Tunne ero entiseen

e:HEV -hybridivoimalinja luo täydellistä tasapainoa suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä ja ajotilavalitsimella löytyy jokaiselle ajotyylille sopiva ajotila. Välitöntä sähköistä kiihtyvyyttä ja hienostunutta hybridiajoa tarjoava e:HEV hybriditeknologia tekee uudesta Civicistä todellisen ajajan auton.
1440X810 Honda Civic Hybrid 03 16X9 37876

Puhdas ja moderni muotoilu

Täysin uusi Civic kääntää katseita hienostuneella ja urheilullisella siluetillaan. Edestyksellinen muotoilu ja puhtaat, selkeät linjat tekevät autosta raikkaan tyylikkään. 18-tuumaiset alumiinivanteet ja urheilullisen loiva kattolinja täydentävät Civicin uutta muotoilua.
Nautinnollista ajoa

Nautinnollista ajoa

Täysin uusi Civic antaa kuljettajalle itsevarmuutta vakailla ja nautinnollisilla ajo-ominaisuuksillaan, samalla kun kanssamatkustajat voivat nauttia mukavasta ja sujuvasta matkasta.

Uuden tason sisusta

Uuden tason sisusta

Civic tarjoaa kuljettajalle erinomaisen näkyvyyden ja uuden premiumtasoisen sisustan. Selkeälinjainen kojelauta, kehoa tukevat istuimet ja selkeästi sijoitetut painikkeet varmistavat mukavan ja turvallisen ajon. 

Ole yhteydessä maailmaan

Ole yhteydessä maailmaan

9-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Honda CONNECT multimediajärjestelmä takaa intuitiivisuudellaan ja ergonomisella sijoittelullaan vaivatonta käyttöä. Nauti vaivattomasta älypuhelimen yhdistämisestä Android Auto ja Apple Carplayllä ja valituilla varustetasoilla langattomasta älypuhelimen latauksesta ja ensiluokkalaisesta BOSE-äänentoistosta kahdellatoista puhdasäänisellä kaiuttimella.

Luotu turvaamaan teidät

Luotu turvaamaan teidät

Täysin uudessa Civicissä turvallisuus maksimoitu kymmenellä turvatyynyllä, niiden joukossa eteen sijoitettu keskiturvatyyny ja kuljettajan polviturvatyyny. Civicissä on myös viimeisintä Honda SENSING kuljettajaa avustavaa teknologiaa, varmistaen vaivatonta ja turvallista ajoa.

1440X810 Honda Civic Hybrid 08 16X9 37247

Tulossa pian