Topbanner Feel Different Banner

HONDA HUOLENPITOPAKETTI

Huoletonta ajoa - Ei yllättäviä huoltokustannuksia. Merkkihuolto ja aina alkuperäiset varaosat

Honda Huolenpitopaketilla varmistat huolettomat kilometrit ja vältät yllätyksettömät autoilun kustannukset. Hinta määräytyy ennalta sovittujen kilometrien ja sopimusajan perusteella. Mitä vähemmän ajat sopimuskaudella, sitä halvempi on kuukausihinta. Hinta pysyy samana koko sopimuskauden, jos toteutuneet kilometrit vastaavat arviota. Huolenpitopaketti on voimassa koko sopimuskauden, riippumatta siitä onko takuu enää voimassa vai ei.

Honda Huolenpitopaketin edut asiakkaalle:

  • Huolenpitopaketti on 12-48 kk mittainen turva uusille Honda-autoille
  • Paketin voi ottaa yksityishenkilö tai yritys
  • Ennalta sovittu, kiinteä kuukausihinta ennalta sovitulle kilometrimäärälle
  •  Kattaa kiinteällä kuukausimaksulla Honda huolto-ohjelman mukaiset huollot ja niissä tarvittavat varaosat, tarvikkeet ja työt
  • Kattaa myös luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat, sopimuksen piirissä olevat korjaukset

Honda Huolenpitopaketin avulla tiedät, mitä autoilusi maksaa seuraavat vuodet. Yllätyksiä ei tule, kun paketti kattaa kaikki huolto-ohjelman määräaikaishuollot sekä kaikki luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat korjaukset ja huollot osineen ja töineen. Vaihdamme siis tarvittaessa esim. polttimot, pyyhkijänsulat, jarrupalat yms. kuluvat osat (ei koske renkaita). Lisäämme myös nesteet määräaikaishuoltojen yhteydessä. Huolenpitopaketilla ajat huolettomia kilometrejä Hondallasi.

 

Kysy lisätietoja Honda-jälleenmyyjältäsi.