3100X1330 Maintaining Honda

VALTUUTETUT HONDA-HUOLTOKORJAAMOT

Auton säännöllinen huolto on tärkeää. Parasta huoltoa autollesi saat Hondan valtuutetuista huoltokorjaamoista. Siellä on kaikki tarvittavat tiedot ja kokemus Honda-autoista.
Valtuutettujen huoltokorjaamojen työntekijät osallistuvat säännöllisesti Hondan järjestämään koulutukseen. Huoltokorjaamoilla on käytössään erikoiskirjallisuutta, Hondan omia testauslaitteita ja erikoistyökaluja. Honda toimittaa jatkuvasti uutta ja tärkeää tietoa, ja huoltokorjaamoilla on käytössään tietopankki sekä suora yhteys varaosavarastoihin. Huollattamalla autosi säännöllisesti pystyt seuraamaan sen kuntoa. Se ehkäisee ongelmia ja pitää auton jälleenmyyntiarvon hyvänä.
Moottoriöljyn vaihto

Moottoriöljyn vaihto

Öljyn on pidettävä moottori puhtaana ja voideltava se niin, ettei moottori kulu tarpeettomasti. Aikaa myöten öljy likaantuu ja sen voiteluteho heikkenee. Siksi öljy täytyy vaihtaa.

Öljynsuodattimen vaihto

Öljynsuodattimen vaihto

Tämä suodatin kerää öljystä pahimmat likaisuudet, kun öljypumppu kierrättää öljyä moottorissa. Siksi suodatin on erittäin tärkeää vaihtaa voimassa olevien huoltovälien mukaisesti.

Sisäilmansuodattimen vaihto

Sisäilmansuodatin poistaa epäterveelliset hiukkaset ilmasta, jota ohjaamoon tulee mm. tuulettimista. Hiukkaset voivat olla esimerkiksi pakokaasuhiukkasia tai siitepölyä. Myös tämän suodattimen teho heikkenee aikaa myöten.

Jarrujen tarkastus

Jarrujen liikkuvat osat tarkastetaan, puhdistetaan ja liukupinnat voidellaan huollossa. Tällä estetään jarrusatuloiden ja -palojen juuttuminen, joka aiheuttaa puoltamista ja palojen ennenaikaista kulumista.

Jarrunesteen vaihto

Jarrusylintereihin jarrupoljinta painettaessa virtaava neste on vaihdettava säännöllisesti. Jarrunesteeseen imeytyy vettä ilmankosteudesta ja se heikentää jarrujen tehoa.