TURVATYYNYN TÄYTTÖLAITTEESTA JOHTUVA TAKAISINKUTSU

TURVATYYNYN TÄYTTÖLAITTEESTA JOHTUVA TAKAISINKUTSU

Maailmanlaajuinen turvatyynyn täyttölaitteen takaisinkutsu koskee useita autovalmistajia ja voi aiheuttaa erittäin vakavan vaaran. Katso seuraavasta lisätietoja ja tarkista, koskeeko tämä ajoneuvoasi.

Ryhdy välittömiin toimenpiteisiin

Syötä yllä olevasta linkistä avautuvan sivun VIN* –kenttään autosi valmistenumero. Voit tarkistaa numeron rekisteriotteesta, tuulilasin vasemmasta alanurkasta tai moottoritilassa olevasta metallilevystä.

Vaara sinulle ja matkustajille

Jos tapahtuu törmäys, jossa turvatyyny laukeaa, turvatyynyn panososa voi syttyä tavalla, joka saa aikaan liian suuren sisäisen paineen. Tämän tuloksena panoksen metallikotelo voi murtua, jolloin metallikappaleita sinkoutuu turvatyynyn läpi ajoneuvon sisälle.

Seuraava toimenpide

Tarkista, koskeeko tämä ajoneuvoasi. Jos näin on, ota viipymättä yhteyttä Honda-jälleenmyyjään, joka vaihtaa tarvittavat osat maksutta.

Hondan toimenpiteet

Kun jälleenmyyjä ottaa ajoneuvosi vastaan, sen turvatyynymoduuliin asennetaan muokattu panos. Toimenpide kestää noin tunnin, ja se tehdään maksutta.

Sitoutumisemme asiakkaisiin

Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa, jotta tieto saavuttaisi kaikki viallisten ajoneuvojen omistajat.Kirjeessä kerrotaan omistajille tarvittavat toimenpiteet. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen Honda-jälleenmyyjään.

Varaosat ja saatavuus

Teemme tiivistä yhteistyötä toimittajien ja jälleenmyyjäverkostomme kanssa, jotta voimme varmistaa, että tarvittavat varaosat ovat saatavilla.

LUE LISÄÄ