3100X1330 Honda E Hero Not A Prototype Large

Uusi Honda e

TÄMÄ EI OLE PROTOTYYPPI

PUHTAASTI SÄHKÖISTÄ SUORITUSKYKYÄ

PUHTAASTI SÄHKÖISTÄ SUORITUSKYKYÄ

Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

LUE LISÄÄ SUORITUSKYVYSTÄ
SUUNNITELTU YMPÄRILLESI

SUUNNITELTU YMPÄRILLESI

Tilava, avara ja mukava Honda e on suunniteltu täysin eri tavalla kuin mihin olet tottunut. Teknologia vie kokemuksen uudelle aikakaudelle.

LUE LISÄÄ MUOTOILUSTA

Slapukai

TULEVAISUUDEN TEKNOLOGIAA

Honda e sisältaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten pysäköinnin avustusjärjestelmä "Honda Parking Pilot" ja perinteiset sivupeilit korvaavat sivukamerat, jotka helpottavat ajamista.

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Takapyörät välittävät tehokkaan sähkömoottorin voiman, mikä parantaa ohjaustuntumaa. Honda e kiihtyy ja hidastuu vaikka vain yhdellä polkimella, hyödyntäen regeneratiivista jarrutusta.

SÄHKÖINEN KOKEMUS

Honda e – meidän ensimmäinen täysin sähköinen automme – yhdistää sähköisen ajon ja lyhyen latausajan nestejäähdytteisellä akustolla optimoidakseen toimintamatkan ilmastomme eri lämpötiloissa.

MINIMALISTINEN MUOTOILU

MINIMALISTINEN MUOTOILU

Nykyaikainen teknologinen innovaatio on toteutettu yksinkertaiseen, virtaviivaiseen muotoon. Honda e on erinomainen esimerkki siitä, miten yksinkertainen muotoilu kiinnittää huomiosi kaikkein tärkeimpään.

SIINÄ ON VETOA

Missä teknologia ja ajamisen nautinto kohtaavat.

INHIMILLINEN ELEMENTTI

Honda e on ainutlaatuinen kokonaisuus. Filosofiamme ihmislähtöisestä tekniikasta on kehittyneen ja älykkään teknologian saumaton yhteys sinuun.
Pysy yhteydessä

Pysy yhteydessä

Ympäristömme ja tapamme olla yhteydessä kehittyy jatkuvasti. Honda e seuraa kehittyvää elämäntapaa.

TUNTEITA HERÄTTÄVÄ MUOTOILU

Puhdas ja yksinkertainen muotoilu. Minimalistinen muotoilu ei pelkästään paranna auton ulkonäköä, vaan pienentää myös ilmanvastusta. Siron ja modernin muodon sekä edistyneen teknologian yhdistelmän avulla Honda e erottuu kaikista muista.

ALKUPERÄISTÄ LATAUSTA

Kun kytket autosi lataukseen, varmista että Honda e latautuu aidolla Honda Power Charger -laturilla.
1440X810 Honda E Charger
1440X810 Mqdefault(2)

Honda Power Charger -laturilla Honda e latautuu nopeasti ja luotettavasti. Laturin tunnistautumisjärjestelmän avulla voit päättää, kuka sitä saa käyttää.

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan

Tee tilaus