Topbanner Honda Jazz Hybrid Interior

ELINTILAA

Täysin uusi Jazz Hybrid
Täysin uusi Jazz

Täysin uusi Jazz

Uuden Jazz-malliston siisti, saumaton profiili on aerodynaamisesti tehokas ja ajattoman tyylikäs. Tarkkaan mietityt yksityiskohdat tekevät Jazzista ilmeeltään modernin ja persoonaltaan ainutlaatuisen.

Uusia näkökulmia

Uusia näkökulmia

Täysin uudesta Jazzista ja Jazz Crosstarista avautuva panoraamanäkymä tekee ajokokemuksesta todella laajakulmaisen. Parempi näkyvyys ei vain paranna turvallisuutta, vaan mahdollistaa myös ajoasennon säätämisen juuri itselle sopivaksi.

Olohuone

Olohuone

Maineikkaat ja ainutlaatuiset Magic Seat -istuimemme tarjoavat joustavuutta silloin, kun sitä tarvitset. Istuimia voidaan säätää eri tavoilla tavaramäärän mukaan. Jazz Crosstarin verhoilu on vettä hylkivää ja kestää näin aktiivista elämäntyyliä.

Tilaa ja avaruutta

Tilaa ja avaruutta

Suuret esineet eivät ole Jazzille ongelma: takaosan Magic Seat -istuimet taittuvat alas tasaisen tavaratilan suurentamiseksi. Nerokkaasti suunniteltu tila on näin kätevästi muunneltavissa kuljetettavien esineiden koon ja muodon mukaan.

ELINTILAA

ELINTILAA

Honda Jazzin avarammat sisätilat, paremmat jalkatilat ja etuistuimien lannerankaa tukeva muotoilu, vähentävät väsymistä ja tarjoavat limusiinimaisen kokemuksen.

1440X810 5 Honda Jazz Crosstar
1440X810 6 Honda Jazz Hybrid Infotainment
1440X810 7 Honda Jazz Hybrid Personal Assistant

Kauneutta yksityiskohdissa

Saammeko esitellä: Jazz Crosstar. Suunniteltu dynaamiseen ja aktiiviseen elämäntyyliin. Crosstarissa on edukseen erottuva etusäleikkö ja katolla tyylikkäät, integroidut kiskot. Korkeutensa ansiosta autoon on helppo nousta ja hyvä näkyvyys.

Kosketusnäytön teknologia

Uuden Jazz-malliston edistyksellinen infotainment järjestelmä yhdistää sinut saumattomasti maailmaasi. Vakiovarusteena oleva DAB-digitaaliradio tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman kanavia. Uusi 9" kosketusnäyttö on varustettu älypuhelimista tutulla näytöllä ja on Android Auto- ja Apple CarPlay -yhteensopiva.

Sanot vain "OK Honda"

Äänellä aktivoituva, luonnolliseen keskusteluun kykenevä Honda Personal Assistant on henkilökohtainen avustaja, joka oppii asiayhteyden ymmärryksen kautta tarjoamaan sinulle tarvitsemiasi tietoja. Jos haluat tarkistaa sään, kuunnella lempimusiikkiasi tai valita ravintolan, missä syödä, se on aina apunasi.

TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ