Topbanner Honda Jazz Hybrid Performance Hero Copy

ELOISA JA HERKÄSTI REAGOIVA

POLTTOAINEKULUTUS 3,75–4,0 l/100 km CO2-PÄÄSTÖT 102-110 (g/km)

Hyppäät vain kyytiin, painat start ja ajat!

Jazz vaihtaa saumattomasti kolmen ajotilansa – sähkö-, hybridi- ja polttomoottoriajon – välillä olosuhteista riippuen tarjoten aina parasta suorituskykyä ja tehoa.
e:HEV-teknologia

e:HEV-teknologia

Uuden sukupolven e:HEV-hybriditeknologiamme tarjoaa dynaamisen, sähköistetyn ajokokemuksen. Uuden Jazz-malliston suorituskyky on korkea, mutta kulutus ja päästöt matalat. Kehittyneen teknologiansa ansiosta uusi Jazz vastaa täydellisesti uuden aikakauden vaatimuksia.

EV-sähköajotila

EV-sähköajotila

EV-sähköajotilassa ajaminen on sulavaa, hiljaista ja täysin sähköistä. Sähköajo on yleensä käytössä esimerkiksi liikennevaloista lähdettäessä tai alhaisilla nopeuksilla ajettaessa.

Polttomoottoriajotila

Polttomoottoriajotila

Polttomoottoriajotilaa käytetään tasaisessa ajossa suuremmilla nopeuksilla.

Hybridajotila

Hybridajotila

Hybridajotilassa auto käyttää sähkö- ja polttomoottoria optimaalisen tehokkaasti ja taloudellisesti esimerkiksi kiihdytettäessä tai ohitustilanteessa.

KAKSI LAATUAAN

KAKSI LAATUAAN

Sama hybridijärjestelmä – kaksi eri persoonallisuutta. Jazz tarjoaa tasaisen ajon milloin tahansa ja missä tahansa. Jopa vaihtamisen ääni on lisätty taitavasti, jotta voit nauttia vaihtamisen tunteesta.

EDISTYKSELLISTÄ TURVALLISUUTTA

EDISTYKSELLISTÄ TURVALLISUUTTA

Uuden Jazzin edistyksellinen, kuljettajaa avustava Honda SENSING -järjestelmä huolehtii sinun ja matkustajiesi turvallisuudesta.

Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä

Jos havaittavissa on törmäysvaara ajoneuvon tai jalankulkijan kanssa, järjestelmä ilmoittaa tästä vaarasta ja vähentää samalla nopeutta vähentämään törmäyksen vakavuutta. Päivitettyyn järjestelmään sisältyy nyt myös kyky havaita jalankulkijat ja pyöräilijät yöaikaan paikoissa joissa ei ole katuvaloja. Jarrutustoiminto kytkeytyy myös silloin, kun tulosuuntainen ajoneuvo siirtyy tai kääntää ajolinjansa sinun suuntaisesti.

Kaistavaroitin

Jos auto on siirtymässä pois kaistalta ilman että suuntavilkku on kytketty päälle, järjestelmä varoittaa tästä mittariston näytöllä ja äänisignaalilla.

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkin tunnistusjärjestelmä havaitsee liikennemerkit ja välittää tiedon sinulle mittariston näytöllä.

Kaistavahti

Kaistavahtijärjestelmä lisää ajamisen rentoutta varsinkin moottoriteillä pitämällä auton ajokaistan keskellä. Suuntavilkun käyttö kytkee järjestelmän hetkellisesti pois toiminnasta.

Älykäs nopeudenrajoitin

Älykäs nopeudenrajoitin säätelee auton nopeutta joko ennalta määritellyn nopeuden tai liikennemerkkien osoittaman nopeusrajoituksen mukaisesti.

Mukautuva vakionopeudensäädin alhaisen nopeuden seurannalla

Mukautuva vakionopeudensäädin pitää huolta, että etäisyytesi edellä menevään ajoneuvoon pysyy turvallisena. Jos viereisellä kaistalla oleva ajoneuvo on siirtymässä eteesi, järjestelmä ennakoi tilanteen ja vähentää nopeutta automaattisesti. Kun vaara on ohi, palautuu nopeus asetettuun tilaan. Alhaisen nopeuden seuranta havaitsee, jos edellä ajava ajoneuvo on pysähtymässä tai hidastaa nopeuttaan, tämä järjestelmä jarruttaa tai pysäyttää auton automaattisesti, jos jarrupoljinta ei käytetä.

Kaukovaloautomatiikka

Kaukovaloautomatiikka havaitsee edessä olevan, joko samaan tai vastakkaiseen suuntaan kulkevan ajoneuvon, ja huolehtii automaattisesti valojen vaihtamisesta kauko- ja lähivalojen välillä.

TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

Näytämme ja kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ