Ulkoasu

CR V Flexible Boot Space
Sisätilat

Kuvan auto on Honda CR-V 2.0 i-MMD Full Hybrid Advance Canyon River Blue Metalliväri - Kulutus- ja päästöarvot: (WLTP*) Toimintamatka -6,7 (l/100km), CO2 151 (g/km).

Kuvan auto on Honda CR-V 2.0 i-MMD Plug-in Hybrid Advance Tech Diamond Dust Pearl-värisenä – Kulutus- ja päästöarvot: (WLTP**) yhdistetty 0,8 (l/100km), CO2- 18,0 (g/km). Luvut ovat peräisin EU:n sääntelemien laboratoriotestien tuloksista, ja ne on annettu vertailutarkoituksiin, eivätkä ne välttämättä vastaa todellisia ajokokemuksia.

+ Ilmoitetaan ohjeelliset latausajat vertailun vuoksi. Lataus 0–100 %:iin on mahdollista 2,5 tunnissa 6,8 kW:n vaihtovirtalaturilla ja 9,6 tunnissa 1,8 kW:n kotipistorasiaan kytketyllä latauslaitteella, kun olosuhteet ovat optimaaliset, esimerkiksi lämpötila on noin 25 °C. Varsinaiset latausajat voivat vaihdella eri tekijöistä riippuen: muun muassa latausyksikön ja akun iästä, tyypistä, latauskapasiteetista, kunnosta ja lämpötilasta, alkulatauksesta ja ympäristöolosuhteista, kuten ulkolämpötilasta käyttöpaikalla. Latausajat voivat olla pidempiä kylmässä säässä ja silloin, jos akun lämpötila käynnistää turvateknologian.

Sisätilat

CR V Next Technology
Teknologia

Teknologia

CR V Bold Design
Turvallisuus

Turvallisuus

CR-V on turvallisin maasturimme

Uusin Honda SENSING -kuljettajaa avustava turvateknologia löytyy vakiovarusteena kaikista CR-V-malleista. Esimerkkinä; törmäystä lieventävä jarrujärjestelmä (CMBS), kaistallapitovaustin ja älykäs mukautuva vakionopeussäädin alhaisen nopeuden seurannalla.

Uuden CR-V.n myötä otamme käyttöön toistaiseksi edistyneimmän turvajärjestelmämme - Honda SENSING 360, joka laajentaa nykyisen Honda Sensing- valikoiman 360 asteen näkymään auton ympärillä, sisältäen tutkat kulmissa ja kamerat edessä. Lisäominaisuuksiin kuuluvat; aktiivinen kaistanvaihtoavustin, kaistanvaihdon törmäyksen ennakointi, poikittaisliikennehälytin edessä ja kaarreajon nopeusavustin. Sensing 360 laajentaa myös CMBS-järjestelmän toiminta-aluetta kattamaan kaikki ajoneuvon ympärillä olevat suunnat, mikä auttaa kuljettajaa välttämään ja lieventämämään törmäyksiä toisen ajoneuvon tai kanssa risteykseen tultaessa tai käännyttäessä.

Lisäominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi kaistanäyttö, joka välittää kameran kuvaa viereisestä kaistasta keskinäytölle, jolloin kasitanvaihto ja kääntyminen on turvallisempaa. Peruuttaessa automaattisesti alas kallistuvat ulkopeilit on ominaisuus joka helpottaa näkyvyyttä erityisesti ahtaissa tiloissa

CR V Parking Aids

Honda SENSING

KTörmäystä lieventävä jarrujärjestelmä

Törmäystä lieventävä kaasupoljinjärjestelmä

Älykäs nopeusrajoitin

Kaistavaroitin (LDW)

Kaistallapitovaustin

Alhaisen nopeuden jarrujärjestelmä

Alhaisen nopeuden seurantajärjestelmä

Tieltä suistumisen ennakointijärjestelmä

Ruuhka-avustin

 

Honda SENSING 360

Kuolleen kulman avustin, jossa risteävän liikenteen varoitin

Poikittaisliikennehälytin edessä

Aktiivinen kaistanvaihtoavustin

Kaistanvaihdon törmäyksen ennakointi

Lisäominaisuudet

Moninäkymäkamerajärjestelmä*

Honda Parking Pilot*

Adaptiiviset ajovalot*

Kaistanäyttö

Peruuttaessa automaattisesti kallistuvat sivupeilit

 

*Vakiona määrätyissä varustetasoissa

 

 

Slapukai

Katso miten CR-V pitää sinut turvassa

Katso miten turvallisuusteknologiat toimivat ja saat lisätietoa miten ne toimivat ja avustavat kuljettajaa turvallisempaan autoiluun.

CR V Next Performance
Suorituskyky

Suorituskyky

Hybridin suorituskyky

Hybridin suorituskyky

Hondan älykäs hybriditeknologia tarjoaa 184 hv:n maksimitehon ja 335 Nm:n vääntömomentin. Sen avulla tämä suuri katumaasturi saavuttaa sujuvan 9 sekunnin kiihtyvyyden 0–100 km/h.

Kaksi hybridivaihtoehtoa

Uusi CR-V on saatavana täyshybridinä tai ladattavana versiona.

e:HEV täyshybridi

e:HEV täyshybridi

CR-V täyshybridi tunnetaan e:HEV merkinnästään. Täyshybridi lataa itse akkuaan ja sen toimintamatka täydellä tankilla on 960 kilometriä. Tämän tehokkaan tekniikan ansiosta yhdistetty polttoaineen kulutus on 5,9 litraa 100 km:llä ja yhdistetty CO2-päästölukema 134 g/km(WLTP).* Järkevä ja edistyksellinen e:HEV-teknologia tarjoaa tehokasta ja taloudellista ajettavuutta. Järjestelmä koostuu kahdesta sähkömoottorista sekä polttomoottorista. Kolmen ajotilan avulla; sähköajo-, hybriajo- ja moottoriajotila, saavutetaan optimaalinen polttoainetaloudellisuus kaikissa olosuhteissa.

e:PHEV ladattava hybridi

e:PHEV ladattava hybridi

CR-V ladattava hybridi on merkinnältään e:PHEV. Siinä on täyshybriditekniikan lisäksi mahdollisuus ladata sähköä pistokkeesta. Näin voit ajaa pelkällä sähköllä jopa yli 80 km kun valitset EV-ajotilan. Ulkoisesesti ladatun sähkön loputtua jatkat matkaasi taloudellisesti täyshybridin avulla. Voit myös halutessasi ladata sähköä akkuun ajon aikana ja varastoida sen vaikka myöhempää kaupunkiajoa varten. CR-V e:PHEV-mallin yhdistetty polttoaineenkulutus on 0,8 litraa 100 kilometrillä ja yhdistetty CO2-päästölukema 18 g/km (WLTP).

Sulava ajettavuus

Sulava ajettavuus

Uusi CR-V tuottaa tarvitsemasi tehon ja väännön kun sitä tarvitset - niin kaupungissa kuin maantiellä. Neljä erilaista ajotilaa – Sport, Normal, Econ ja Snow – muuttavat ajoneuvon asetuksia olosuhteiden edellyttämällä tavalla. Tämä antaa optimaalisen suorituskyvyn, pidon ja tehokkuuden. Mäkisissä olosuhteissa alamäkihidastin pitää auton liikkeen tasaisena hillitsemällä vauhtia puolestasi alamäkeen ajettaessa.

Ladattavassa hybridissä on Tow Mode-ajotila. Tämä ajotila pyrkii pitämään akun varaustason mahdollisimman korkealla niin että vetokyky pysyy vaikeissakin olosuhteissa. Suurin sallittu perävaunumassa (jarrullinen) 1 500 kg.

CR V Home Charging
Plug-in lataaminen

Plug-in lataus

Plug-in hybridisi voit ladata kotona tai matkasi varrella. Latausvaihtoehtoja on erilaisia.
CR V Ehev Full Hybrid
Lisävarusteet

Kuvan auto on Honda CR-V 2.0 i-MMD Full Hybrid Advance Canyon River Blue Metalliväri - Kulutus- ja päästöarvot: (WLTP*) Toimintamatka -6,7 (l/100km), CO2 151 (g/km).

Kuvan auto on Honda CR-V 2.0 i-MMD Plug-in Hybrid Advance Tech Diamond Dust Pearl-värisenä – Kulutus- ja päästöarvot: (WLTP**) yhdistetty 0,8 (l/100km), CO2- 18,0 (g/km). Luvut ovat peräisin EU:n sääntelemien laboratoriotestien tuloksista, ja ne on annettu vertailutarkoituksiin, eivätkä ne välttämättä vastaa todellisia ajokokemuksia.

+ Ilmoitetaan ohjeelliset latausajat vertailun vuoksi. Lataus 0–100 %:iin on mahdollista 2,5 tunnissa 6,8 kW:n vaihtovirtalaturilla ja 9,6 tunnissa 1,8 kW:n kotipistorasiaan kytketyllä latauslaitteella, kun olosuhteet ovat optimaaliset, esimerkiksi lämpötila on noin 25 °C. Varsinaiset latausajat voivat vaihdella eri tekijöistä riippuen: muun muassa latausyksikön ja akun iästä, tyypistä, latauskapasiteetista, kunnosta ja lämpötilasta, alkulatauksesta ja ympäristöolosuhteista, kuten ulkolämpötilasta käyttöpaikalla. Latausajat voivat olla pidempiä kylmässä säässä ja silloin, jos akun lämpötila käynnistää turvateknologian..