3100X1330 D1

HONDAN MAAILMA INSPIRAATIOTA UNELMISTA

PERUSUSKOMME, TOIMINTATAPAMME JA PERIAATTEEMME

Perustajamme, Soichiro Honda ja Takeo Fujisawa, kehittivät unelmistaan Hondan filosofian. Se rakentuu kahdelle peruskivelle: yksilön kunnioitus ja asia, jota kutsumme Kolmeksi Iloksi. Edelleen tänään kaikki yhteistyökumppanimme jakavat filosofiamme ja jokainen yhtiössämme toimiva täyttää sen vaatimukset. Hondan visio on kuitenkin enemmän kuin vain sanat. Kumppanimme tietävät, että yhtiö luottaa heihin ja rohkaisee heitä ottamaan riskejä ilman epäonnistumisen pelkoa. Hondalla kunnioitetaan jokaista. Soichiro ei olisi halunnut toimia millään muulla tavalla.
YKSILÖN KUNNIOITTAMINEN

YKSILÖN KUNNIOITTAMINEN

Aloitteellisuus, luottamus, tasa-arvoisuus.

Honda on yhtiö, joka on rakennettu toisen kunnioittamisen perustalle. Me tiedämme, että ihmisillä on omia ideoita ja me rohkaisemme heitä toimimaan niiden mukaan ja ottamaan vastuun ideoistaan. Molemminpuoliseen luottamukseen perustuva kulttuurimme auttaa turvautumaan toisiin ja jakamaan tietoa keskuudessamme.

KOLME ILOA

Ostaminen, myyminen, luominen.
Ostamisen ilo

Ostamisen ilo

Haluamme asiakkaidemme tuntevan, että he ovat tehneet viisaan valinnan ja että heidän Hondansa palvelee heitä luotettavasti vuosien ajan.

 

Myymisen ilo

Myymisen ilo

Mallistomme pitäisi antaa motivaatiota jälleenmyyjillemme. Heidän ei ole helppo myydä tuotetta, joka ei rakenna luottamusta.

 

 

Luomisen ilo

Luomisen ilo

Mikäli asiakkaamme ja jälleenmyyjämme ovat tyytyväisiä, kehitystiimimme voivat olla ylpeitä työstään - työ on suoritettu erinomaisesti.

VALKOISET HAALARIT

"Hyvää tuotetta ei voi valmistaa likaisessa tehtaassa."

"Hyvää tuotetta ei voi valmistaa likaisessa tehtaassa."

Jokainen Hondan tehtaalla, yhtiön pääjohtajaa myöten, käyttää valkoisia haalareita. Lika näkyy oitis valkoisissa vaatteissa, mutta mahdollisimman puhtaassa tehtaassa ei ole näkyvää likaa. Tämä oli Soichiro Hondan idea jo vuonna 1952 ja olemme seuranneet hänen ajatustaan aina siitä lähtien.

 

Työn ilo

Työn ilo

Hondalla me haluamme jokaisen nauttivan työstään, puhuvan avoimesti, etenevän kunnianhimoisesti ja arvostavan ponnisteluja. Me uskomme sen helpottavan työntekijöitämme valmistamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka antavat rahalle hyvän vastineen. Päämäärämme? Täyttää asiakkaiden toiveet.

 

HISTORIAMME

HISTORIAMME

Olemme ylpeitä historiastamme. Lue, miten perustajamme Soichiro Honda kasvatti meidät sellaisiksi, kuin olemme tänään.

HISTORIA
NYKYISYYTEMME

NYKYISYYTEMME

Tutustu Hondan maailmaan, toimintaamme Euroopassa ja siihen, mikä innostaa meitä.

NYKYISYYS
TULEVAISUUTEMME

TULEVAISUUTEMME

Minne unelmamme vievät meidät seuraavaksi? Katso, miltä Hondan tulevaisuus näyttää.

TULEVAISUUS