3100X1330 Top

VARUSTELE TYYLIISI SOPIVAKSI

Alkuperäisillä lisävarusteilla räätälöit itsellesi sopivan HR-V.n. Valikoimassamme on sekä ulko- että sisätiloihin tehtyjä varustepaketteja, tai vaihtoehtoisesti voit valita yksilöllisiä varusteita oman mielesi mukaan. Räätälöi sinulle sopiva HR-V.
OLE URHEILULLINEN

OLE URHEILULLINEN

Sport-paketti antaa autollesi hienostuneen urheilullisen ulkonäön korinvärisillä ja kromisilla lisävarusteilla. Paketin sisältö: Sport etupuskuri ja etusäleikkö, takapuskurin- ja helmojen laajennusosat, takaspoilerin laajennuksen. Kuvassa lisäksi erikseen saatavissa olevat HR1812-kevytmetallivanteet.

ULKOISET LISÄVARUSTEPAKETIT

Lisää tyyliä ja näyttävyyttä HR-V.n sulavaan ulkomuotoon
Obscura Black-paketti

Obscura Black-paketti

Valitse urheilullinen ja erottuva paketti joka sisältää sekä Berlina Black-, että auton värisiä lisävarusteita. Paketin sisältö: mustan etusäleikön, koristeet; puskurien alaosiin edessä ja takana-, sumuvalojen ympärillä-, ovipeilien ulkokuoriin ja laajennetun takaspoilerin. Kuvassa lisäksi HR1811-alumiinivanteet, jotka saatavana erikseen.

Ilmenite Titanium-paketti ulkopuolelle

Ilmenite Titanium-paketti ulkopuolelle

Korosta HR-V.n ensiluokkaista ilmettä tyylikkäällä Ilmenite Titanium-paketilla. Paketin sisältö: takaluukun koriste, musta etusäleikkö, koriste sumuvalojen ympärillä ja ovipelien ulkokuoret. Kuvassa lisäksi HR1813-alumiinivanteet, jotka saatavana erikseen. Lisäksi saatavana Ilmenite Titanium -sisätilapaketti.

SISÄTILAN LISÄVARUSTEPAKETIT

Valitse lisävarustepaketti jolla korostat HR-V.n matkustamon energistä ilmettä.
Ilmenite Titanium paketti

Ilmenite Titanium paketti

Ilmenite Titanium-paketilla korostat matkustamon tunnelmaa. Paketin sisältö: Koristepaneelit ohjauspyörän-, vaihdevalitsimen-, sähköikkunoiden käyttöpaneelin ympärillä. Lisäksi saatavana Ilmenite Titanium -ulkopaketti.

Cargo Pack

Cargo Pack

Kun kuljetat usein tavaroita tai muita välineitä, Cargo-paketin avulla pidät ne järjestyksessä ja suojassa. Paketti sisältää tilanjakajilla varustetun tavaratilamaton, lisävalaistuksen ja kuormauskynnyksen suojat.

Illumination Pack

Illumination Pack

Illumination Pack tuo lisävalaistuksen myötä hienostuneen tunnelman auton sisätiloihin. Paketin sisältö: etujalkatilan valaistus ja kynnyslistat valaistulla HR-V-logolla.

Näytä hyvältä

Viimeistele autosi näyttävyys urheilullisilla 18" kevytmetallivanteilla.
18” HR1811-ALUMIINIVANNE

18” HR1811-ALUMIINIVANNE

Viimeistelty pianomustalla Gunpowder Black -värillä.

18” HR1812-ALUMIINIVANNE

18” HR1812-ALUMIINIVANNE

Timanttileikatun pinnan lisäksi puolien välit viimeistelty Gunpowder Black -pianomustalla.

YKSITTÄISET LISÄVARUSTEET ULKOPUOLELLE

Varustele sinun HR-V yksilöllisesti joillakin erillisistä varusteistamme ja lisää autosi persoonallisuutta.
Etusäleikkö

Etusäleikkö

Mustalla Berlina Black- etusäleiköllä muutat sinun HR-V:n ulkonäköä urheilulliseksi. Saatavilla Style-varustepaketissa myös Style-koristeella.

Laajennettu takaspoileri

Laajennettu takaspoileri

Urheilullisella Hondan alkuperäisellä Berlina Black -värisellä takaspoilerin laajennuksella luot viimeisen silauksen. Vain laadukkaimmat lisävarusteet läpäisevät Hondan mittavan laadunvalvonnan. Aito Honda-spoilerilaajennus on kehitetty erityisesti täydentämään vakiomallin takaspoileria.

Kylkilistat

Kylkilistat

Suojaa autoasi naarmuilta ja kolhuilta. Pehmeästä iskuja kestävästä materiaalista valmistetut kylkilistat suojaavat ja parantavat HR-V.n ulkonäköä.

Kattoteline

Kattoteline

Lisää autosi käytännöllisyyttä turvallisella neljällä lukolla varustetulla kattotelineellä. Kantavuus: 40 kg tai enintään yksi polkupyörä.

Taakkatelineet

Taakkatelineet

Kattokiskoihin asennettavat ja vaativien turvallisuusvaatimusten mukaisissa taakkatelineissä on myös varkaudenestolukot. Kantavuus: 45 kg tai enintään kaksi polkupyörää.

Thule-kuljetuslaatikko

Thule-kuljetuslaatikko

Motion M -malli, musta. Tämä Thulen Hondalle sertifioima tuote on tilavuudeltaan 410 litraa. Molemmilta puolilta avattavassa laatikossa on asennusta helpottava Power-Click-järjestelmä ja varkauden estävä lukko. Mitat: pituus 175 cm, leveys 86 cm ja korkeus 46 cm.

Etu- ja takaroiskeläpät

Etu- ja takaroiskeläpät

Suojaa autoasi kuralta ja kiviltä huomaamattomilla roiskeläpillä. Paketti sisältää on neljä roiskeläppää.

YKSITTÄISET LISÄVARUSTEET SISÄLLE

Varustele sinun HR-V yksilöllisesti joillakin erillisistä varusteistamme ja lisää autosi sisätilan tunnelmaa.
Tavaratilan suojakynnykset

Tavaratilan suojakynnykset

Tämä käytännöllinen ja tyylikäs varuste suojaa tavaratilaa naarmuilta ja kolhuilta. Se sopii täydellisesti tavaratilan nostokynnykseen. Suojat ovat harjattua ruostumatonta terästä.

Oviaukon suojakynnykset

Oviaukon suojakynnykset

Suojakynnykset antavat autollesi henkilökohtaisen säväyksen ja suojaavat oven kynnyksiä jäljiltä ja naarmuilta. Kynnykset ovat harjattua ruostumatonta terästä. Viimeistellyn ilmeen tuo kiillotettu HR-V -logo. Pakkaus sisältää: etu- ja takaovien suojakynnykset.

Tavaratilan suojamatto

Tavaratilan suojamatto

Vedenkestävä liukumaton tavaratilan matto on muotoiltu täydellisen sopivaksi autosi tavaratilaan. Sen ylöstaitetut reunat suojavat tavaratilaa lialta ja naarmuilta, sekä helpottaa tavaratilan pitämistä puhtaana. Matto varustettu HR-V-logolla.

Koiraverkko

Koiraverkko

Koiraverkko pitää lemmikkieläimet suojassa erottamalla takamatkustajien tilan tavaratilasta. Se sopii täydellisesti takaistuimen selkänojan ja katon väliin. Ehdoton tuote lemmikinomistajille.

Etujalkatilan valaistus

Etujalkatilan valaistus

Ovien tai lukituksen avaaminen kytkee pehmeän tyylikkään valaistuksen etujalkatioihin.

TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN

TULE KÄYMÄÄN
ETSI ESITE

ETSI ESITE

ESITE